🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Liikunnan lehtori työskentelee usein joko peruskoulussa ylemmillä asteilla, ammatillisessa koulutuksessa tai lukioissa. Työhön kuuluu liikuntatuntien opetuksen suunnittelu opintosuunnitelman puitteissa sekä oppituntien pitäminen. 

Liikunnan lehtori työskentelee usein joko peruskoulussa ylemmillä asteilla, ammatillisessa koulutuksessa tai lukioissa. Työhön kuuluu liikuntatuntien opetuksen suunnittelu opintosuunnitelman puitteissa sekä oppituntien pitäminen. Liikunnan lehtorin työhön kuuluu myös opintosuoritusten tarkastelu ja arviointi. 

Liikunnan työ voi pitää sisällään

Lue lisää ammatista Liikunnan lehtori

Liikunnan lehtori työskentelee usein joko peruskoulussa ylemmillä asteilla, ammatillisessa koulutuksessa tai lukioissa. Työ voi löytyä myös esimerkisi alan tutkimuksen parista tai valmennustehtävistä.

Valtaosa Suomen liikunnan ja terveystiedon lehtoreista koulutetaan Jyväskylän yliopistossa. Liikuntaan ja terveyteen liittyvien oppiaineiden yhdistelmä samassa tiedekunnassa on ainoa Suomessa.

Liikunnan- ja terveystiedon opettajakoulutus on tiedekunnan koulutustoiminnan pääpainoaloja ja liittyvät yliopiston strategisiin painoalueisiin Liikunta, terveys ja

Lue lisää ammatista Liikunnan lehtori
* Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita

Kuinka paljon Liikunnan lehtori tienaa?

Keskipalkka (miehet ja naiset):
3 941 EUR
kuukaudessa
Naisten keskipalkka:
3 998 EUR
kuukaudessa
Miesten keskipalkka:
3 914 EUR
kuukaudessa
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022

Palkka samankaltaisille töille kuin Liikunnan lehtori

Nyt näytetään: Miehet ja naiset
  • 3 941 EUR
  • 3 998 EUR
  • 3 914 EUR
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset