Palkka ja tietoa ammatista Suunnitteluassistentti

Samankaltaiset ammatit: Ajoneuvoasentaja Agrologi Asentaja...

Tekninen piirtäjä/suunnitteluassistentti  tuottaa teknisiä piirustuksia esimerkiksi rakennusalan tai kone- ja metallituotealan tarpeisiin. Tehtäviin kuuluu myös suunnitelmien ja asiakirjojen arkistointia, julkaisujen laatimista ja toimistotöitä. Tekniset piirtäjät/suunnitteluassistentit  työskentelevät pääasiassa suunnittelutoimistoissa ja

Lue lisää ammatista Suunnitteluassistentti

Suunnitteluassistentti tuottaa teknisiä piirustuksia esimerkiksi rakennusalan, elektroniikka- ja sähköteollisuuden sekä kone- ja metallituoteteollisuuden tarpeisiin. Piirtäminen tehdään CAD-ohjelmistolla alan suunnittelijan antamien ohjeiden mukaan. Tehtäviin kuuluu myös puhtaaksi piirtämistä ja korjausten tekemistä.

Suunnitteluassistentti myös ylläpitää

Lue lisää ammatista Suunnitteluassistentti

Suunnittelutoimistot. Insinööritoimistot. Arkkitehtitoimistot. Elektroniikka- ja sähköteollisuus. Kone- ja metallituoteteollisuus. Rakennusala. Kaupunkien, kuntien ja valtion suunnittelutoimistot.

 

Toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa voi suorittaa suunnitteluassistentin perustutkinnon. Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksella ja aikuiskoulutuksessa näyttötutkintona.

 * Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita

Kuinka paljon Suunnitteluassistentti tienaa?

Keskipalkka (miehet ja naiset):
2 556 EUR
kuukaudessa
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022

Palkka samankaltaisille töille kuin Suunnitteluassistentti

Nyt näytetään: Miehet ja naiset
  • 2 556 EUR
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset