🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Palkka ja tietoa ammatista Tapahtumakoordinaattori

Tapahtumakoordinaattori suunnittelee , valmistelee, toteuttaa ja kehittää tapahtumia. Tapahtumakoordinaattorin työnkuvaan kuuluu myös koulutustilaisuuksien järjestäminen. Ammatissa tarvitaan hyviä ICT-taitoja, erittäin hyviä viestinnän taitoja sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Lähteet: Duunitori.fi

Tapahtumakoordinaattori suunnittelee , valmistelee, toteuttaa ja kehittää tapahtumia. Tapahtumakoordinaattorin työnkuvaan kuuluu myös koulutustilaisuuksien järjestäminen. Kehittämistyöhön sisältyy mm. tiedonhankintaa, vuosisuunnittelua, yksikön hallinnollisia tehtäviä ja tulosten raportointia ja arviointia. Koordinaattori vastaa tapahtumien toimivuudesta.

Ta

Lue lisää ammatista Tapahtumakoordinaattori

Tapahtumakoordinaattorit voivat työskennellä muun muassa kaupungille, tapahtuma-alan yrityksille,tapahtumille, siivousalan yrityksille, hotelli- ja majoitusalan yrityksille ja vähittäistavarakaupoille.

Työajat vaihtelevat ja töitä voi olla myös viikonloppuisin.

Lähteet: Duunitori.fi

Tapahtumakoordinattorin töitä voi tehdä useilla eri koulutustaustoilla. Yleisin koulutustausta on kulttuurituottaja (AMK), Tradenomi (AMK) tai joku muu vastaava viestinnän ja markkinoinnin korkeakoulukoulutus.

Lähteet: Duunitori.fi

* Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita

Kuinka paljon Tapahtumakoordinaattori tienaa?

Keskipalkka (miehet ja naiset):
3 285 EUR
kuukaudessa
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022

Palkka samankaltaisille töille kuin Tapahtumakoordinaattori

Nyt näytetään: Miehet ja naiset
  • 3 285 EUR
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset