🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Yhteisömanageri hoitaa pelialan yrityksen ja pelaajien muodostamien yhteisöjen välisiä suhteita. Yhteisömanageria voidaan kutsua myös yhteisöjohtajaksi, yhteisövastaavaksi tai Community manageriksi. Yhteisöllisyyden rakentamisen lisäksi työhön kuuluu viestintää ja markkinointia. Tehtäviin kuuluu mm. osallistua keskusteluun, vastailla viesteihin ja välittää

Lue lisää ammatista Yhteisömanageri

Yhteisömanageri hoitaa pelialan yrityksen ja sen asiakkaiden eli pelaajien muodostamien yhteisöjen välisiä suhteita sekä yhteiskuntasuhteita esimerkiksi mediaan päin. Yhteisömanageri työskentelee digitaalisia pelejä kehittävän tai julkaisevan yrityksen palveluksessa.

Yhteisömanageri toimii asiakasrajapinnassa, jossa yrityksen tuotteet ja palvelut sekä

Lue lisää ammatista Yhteisömanageri

Peliteollisuuden (pelialan, pelitoimialan) yritykset. Digitaalisiin peleihin keskittyneet pelistudiot ja muut pelialan yritykset kehittävät ja julkaisevat pelejä sekä tarjoavat peleihin liittyvää konsultointia ja asiantuntijapalveluja sekä sisällöntuottamista ja koulutusta.

Työpaikkoja on myös peleihin liittyvää tutkimusta harjoittavissa yliopistoissa sekä

Lue lisää ammatista Yhteisömanageri

Yhteisömanagerilla voi olla viestinnän tai kaupallisen alan koulutus, mutta yhtä hyvin myös tietotekniikan alan koulutus.

Toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa voi suorittaa audiovisuaalisen viestinnän perustutkinnon. Tutkintonimike on media-assistentti. Perustutkinnon voi suorittaa myös näyttötutkintona, joka on erityisesti aikuisille suunniteltu

Lue lisää ammatista Yhteisömanageri
* Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset