🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Djurtränare

Axxell, paikassa Kemiö
Opiskelukieli
ruotsi
Aloitus
4 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Opiskelukieli
ruotsi
Aloitus
4 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Djurtränare

Utbildning för yrkesexamen i djurskötsel, kompetensområdet träning av djur. En ny utbildning startar i september 2024.

Djurtränare är experter på djurens träning och välbefinnande. Djurtränaren jobbar direkt med djuret och djurägaren, och handleder djurägaren i frågor kring djurets träning och skötsel, krav på levnadsförhållanden och kan ge råd i problemsituationer.

Utbildningen till djurskötare förverkligas som närstudier, distansstudier och inlärning i arbete. I Axxell Brusaby har vi ett stort urval av olika djurarter och -raser, som ger ett brett kunnande till det blivande yrket.

Under dina studier får du lära dig att sköta, hantera och träna olika djurarter och raser. Vi gör mycket praktiskt i djurhusen och ladugården. Vi har även assistenthundsskolninen på Brusaby som ger en unik möjlighet att delta i. Möjligheter till projekthundar finns. Vi bekantar oss med olika hobbyn och gör studiebesök bl a till olika tjänstehundsinrättningar. Vi har också en egen träningshall där man kan träna inomhus.

Du lär dig grunderna i pedagogik och hur man instruerar människor i att träna sina djur, hur man bemöter kunder med specialbehov samt hur man gör upp träningsplan och avtal.

Du kan också välja en annan yrkesinriktad examensdel från någon annan grund-, yrkes- eller specialyrkesexamen som fördjupar eller kompletterar kunnandet inom branschen.

Ansökningskrav: 18 års ålder och andra stadiets utbildning (grundexamen eller gymnasium).

Är ditt modersmål ett annat än utbildningsspråket, behöver du uppvisa tillräckliga kunskaper i det språket.

Det är möjligt att studera på läroavtal. Kontakta läroavtalsbyrån vid Axxell, Anders Levin tfn 044 739 7782 eller anders.levin@axxell.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Djurtränare, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

4 syyskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Kemiö
  • ruotsi

Kustannukset

Utbildningen kostar 450€. Arbetslösa eller permitterade halva priset (intyg arbetslöshet eller permittering bör uppvisas). Utbildningskostnaden kan betalas i rater. Utöver det bör man räkna med att köpa en del studielitteratur som vi använder och rekommenderar.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Djurtränare? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Axxell
Ratakatu 75
10300 Karjaa

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...

Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu