🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatilliset perustutkinnot

Maalari

Axxell, paikassa Karjaa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maalari

Uusi koulutus alkaa tammikuussa 2024!

Jos pidät maalaustöistä, kuten esim. korjausmaalauksesta, uudisrakennusmaalauksesta, julkisivumaalauksesta ja tapetoinnista, on Axxellin rakennusmaalarikoulutus Sinua varten!

Koulutuksen tavoite ja toteutus

Koulutuksen aikana opit itsenäisesti ja oikein menetelmin tekemään mm. korjaus- ja uudisrakennusmaalaustöitä sekä hallitsemaan tapetoinnin ja ruiskumaalauksen perusteet.

Rakennusten sisäpuolisten pintojen maalauksen ja tapetoinnin lisäksi sinulla voi olla erikoisosaamisena julkisivujen pintakäsittelyt, lattiapäällysteet ja vesieristeet. Lisäksi osaat maalata eri materiaaleista olevia rakennusosia ja kalusteita.

Koulutus on monimuotokoulutusta, tarkoittaen sitä että käytännön harjoituksia ja/tai teoriaa on 2-3 päivää viikossa ja sen lisäksi etäopiskelua ja työssäoppimista työpaikalla. Koko tutkinnon suorittamiseksi, sinun tulee suorittaa myös yhteiset tutkinnon osat.

Heinäkuun aikana ei ole lähiopintoja.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jota maalarin työ kiinnostaa ja haluat suorittaa pintakäsittelyalan perustutkinnon tai osatutkinnon. Jokaisen opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma. Jos äidinkielesi on muu kuin koulutuksen kieli (suomi/ruotsi), sinun tarvitsee osoittaa koulutuskielen riittävää osaamista.

Huom! Mikäli olet työtön, ota yhteyttä TE-toimistaan ennen kuin jätät hakemuksen.

Taloudellinen tuki

Opinnot ovat päätoimista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen/aikuiskoulutustukeen. Lisää tietoja eri tukijärjestelmistä antavat KELA, Koulutusrahasto, liitot, TE-toimisto ja Työlinjan koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 s-posti: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Sisältö

Koulutus on käytäntöpainotteinen ja osa koulutuksesta toteutetaan työpaikoilla. Tutkinto perustuu mm. seuraavista osioista (2 pakollista, 3-4 valinnaista):

  • Rakennusten korjausmaalaus
  • Uudisrakennusmaalaus
  • Pientalojen ulkomaalaus
  • Tapetointi
  • Lattianpäällysteiden uusiminen
  • Rakenteiden korjaus
  • Puupintojen pintakäsittelyt
  • Vedeneristyksen perustyöt
  • Yritystoiminnan suunnittelu

Tulityö-, ensiapu-, ja työturvallisuuskorttikoulutus sisältyvät opintoihin.

Koko tutkintoon kuuluu myös yhteiset tutkinnon osat.

Mahdollisuus myös oppisopimusopiskeluun - ota yhteys oppisopimustoimistoon klara.roos@axxell.fi, puh. 044 739 7359.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maalari, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kustannukset

Opetus on ilmaista mutta kuluja voi syntyä esimerkiksi opintomateriaalista. Viranomaisten vaatimat maksut eivät myöskään sisälly maksuttomaan opetukseen (esim. kortit).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maalari? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Axxell
Ratakatu 75
10300 Karjaa

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...

Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu