🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Yrkesexamen i arbete som teamledare

Axxell, paikassa Karjaa
Opiskelukieli
ruotsi
Opiskelukieli
ruotsi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Yrkesexamen i arbete som teamledare

pusselbitar

Arbetar du som arbets- eller grupp/teamledare, mellanchef eller projektledare? Behöver du redskap för ett effektivare ledarskap? Vill du nå ett bättre resultat? Ser du möjligheter i din personal? Sök till utbildningen för yrkesexamen i arbete som teamledare och inhämta verktyg och metoder föra att inspirera och utveckla ditt arbetsteam! Genom workshops, teoretiska diskussioner och praktiska övningar utvecklar du din förmåga att planera, leda och utvärdera teamets dagliga arbete. I utbildningen framhävs det coachande ledarskapet, team och självledarskap. Deltagare från olika branscher ger ett mervärde i utbildningen.

Utbildningen förverkligas som flerformsstudier bestående av när- och distansstudier. Närstudietillfällena äger fysiskt rum i Karis eller Åbo i början av varje examensdel, totalt tre stycken, med start i mars 2024. De övriga studiedagarna anordnas på distans. Närstudiedagarna och distansträffarna är 16 (1 träff / månad) till antalet och består workshops, teoretiska diskussioner och praktiska övningar där de studerande aktivt deltar. Studieträffarna ordnas i regel kl. 13-18. Mellan studieträffarna arbetar du självständigt med dina distansuppgifter på inlärningsplattformen Itslearning. Teams används vid behov i handledning. Utbildningsspråket är svenska. Det görs upp en personlig studieplan på ditt tidigare kunnande.

Det är även möjligt att studera på läroavtal. Kontakta läroavtalsbyrån vid Axxell, Klara Roos tfn 044 739 7359 eller klara.roos@axxell.fi.

Yrkesexamen i arbete som teamledare består av en obligatorisk examensdel och två valbara examensdelar. Den obligatoriska examensdelen är Arbete som teamledare. I den här examensdelen ingår kunnande bl.a. i att leda ett team, handleda i arbetsuppgifter och bedöma teamets verksamhet. De valbara examensdelarna vi i första hand erbjuder är "Personalarbete" (förmågan att stöda chefsarbete och utveckla personalrutiner) och "Utvecklingsplan" (utvecklar färdigheter att planera, presentera och bedöma ett utvecklingsprojekt). Du kan också välja att avlägga de valbara examensdelarna "Skötsel av kundrelationer" och "Verksamhetens lönsamhet".

 Sofia Nordberg utbildar sig till teamledare vid Axxell. Sofia jobbar på Inficon på Åland och avståndet är inget problem då största delen av utbildningen sker på distans. Här kan du läsa hela artikeln på larorikt.fi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrkesexamen i arbete som teamledare, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kustannukset

225€. Arbetslösa betalar halva priset. OBS! Intyg över arbetslöshet från arbetskraftsbyrån bör uppvisas.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrkesexamen i arbete som teamledare? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Axxell
Ratakatu 75
10300 Karjaa

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...

Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu