Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Eurajoen kristillinen opisto

Tervetuloa Eurajoen kristilliseen opistoon!

EKO – Elämistä, Kokemista, Oppimista

Eurajoen kristillisessä opistossa voit valmentautua jatko-opintoihin, valmistua ammattiin, opiskella oppimisen ilosta ja uudistua käyttämällä aikasi mielenkiintoisiin opintoihin. Eurajoella myös asut viihtyisästi ja saat uusia ystäviä.

Eurajoen kristillinen opisto tarjoaa mahdollisuuden tehokkaaseen ja kokemukselliseen opiskeluun. Oppimisen ilo löytyy omakohtaisesta halusta oppia ja kokeilla uusia asioita.

Opintovuosi EKOssa ei vaikuta paikkaasi ensikertalaiskiintiössä, joten voit edelleen hakea ensikertalaisena korkeakouluihin.

Opiskelua kartanomiljöössä

Opisto sijaitsee kartanomiljöössä, jonka keskuksena on kartanon päärakennus. Päärakennuksen ympäriltä löytyy asuntola, veistola sekä opetustilarakennus. Lisäksi opiskelijoiden käytössä on kaksi ATK- luokkaa, bändiluokka ja äänitysstudio, kotitalousluokka, teknisen työn tila sekä tilat musiikkiliikunnan ja kädentaitojen opetukseen.

Opistolla on asuntolapaikkoja kolmessa eri rakennuksessa. Huoneet ovat pääsääntöisesti kahden hengen huoneita, ja kaikki huoneet ovat viihtyisiä ja yksilöllisesti sisustettuja.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoa Eurajoen kristillisestä opistosta saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön, jolloin opistolta otetaan sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Eurajoen kristillinen opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Eurajoen kristillinen opisto

Koulutie 4
27100 Eurajoki

 Näytä puhelinnumero
www.eko.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

Ei siellä oikeasti ole kummituksia.."
(4)
Kävin tuon fysioterapian ja hieronnan linjan, ja sain neuvoja joita en olisi varmaan saanut mistään muualta. Seuraavana vuonna pääsin AMK:hon opiskelemaan fysioterapiaa. :) Tilaisuus päästä asumaan "Tylypahkaan"!
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Eurajoen kristillinen opisto täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin