🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Itsenäiset maisteriohjelmat

Erityispedagogiikka, kasvatustieteiden maisteriohjelma

Helsingin yliopisto, paikassa Helsinki
Pituus
2 tuntia
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 tuntia
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus

Erityispedagogiikka, kasvatustieteiden maisteriohjelma

Kiinnostavatko sinua oppimisvaikeudet ja oppimisen tukeminen? Haluatko olla mukana tutkimassa, kehittämässä ja toteuttamassa kaikille yhteistä ja jokaisen erityisyyttä arvostavaa varhaiskasvatusta ja koulupolkua? Silloin erityispedagogiikan opintosuunta on valintasi. Erityispedagogiikan opintosuunnassa suoritettava kasvatustieteen maisterin tutkinto syventää valmiuksiasi toimia erityisopettajan tai muussa erityispedagogiikan asiantuntijan tehtävissä. 

Saat valmiuksia työskennellä koulutus-, suunnittelu- ja kehittämistehtävissä sekä tutkimus-, johtamis- ja hallinnollisissa tehtävissä niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Opintosuunnassa vahvistetaan opiskelijan eettistä ja vastuullista toimijuutta yhteiskunnassa sekä ohjataan häntä toimimaan erityispedagogiikan moninaisissa ja moniammatillisissa kysymyksissä.  

Kasvatustieteiden maisteriohjelmassa kouluttaudut kasvatuksen, koulutuksen, opetuksen, oppimisen ja johtamisen tehtäviin sekä muihin kasvatustieteellistä asiantuntijuutta edellyttäviin tehtäviin. Kasvatustieteen asiantuntijana osaat tarkastella kasvatusta ja koulutusta monipuolisesti erilaisten teorioiden, historian ja tutkimuksen kautta sekä osallistua alan kehittämiseen ja tutkimiseen. Myös arvopohdinnat ja hyvän elämän eteen työskenteleminen kuuluvat kasvatustieteen asiantuntijuuteen. Opinnoissasi saat lisäksi valmiudet ammattitaitosi ylläpitämiseen ja jatkuvaan kehittämiseen sekä tieteellisiin jatko-opintoihin.  

Kasvatustieteiden maisteriohjelman suomenkieliset opintosuunnat ovat erityispedagogiikka, kotitalousopettaja, käsityönopettaja, luokanopettaja, varhaiskasvatus sekä yleinen ja aikuiskasvatustiede. Kasvatustieteiden maisteriohjelman ruotsinkieliset opintosuunnat ovat allmän pedagogik och vuxenpedagogik ja klasslärare.  Opiskelija suorittaa opintonsa ja tutkintonsa siinä opintosuunnassa, johon hänet on valittu. Kasvatustieteiden maisteriohjelma muodostaa jatkumon kasvatustieteiden kandiohjelmalle.  

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Hakeminen

Katso hakukohtaiset tiedot www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Kasvatustieteen maisteri

Helsingin yliopisto
Fabianinkatu 33
00014 Helsinki

Helsingin yliopisto 

Helsingin yliopisto on Suomen vanhin ja koulutustarjonnaltaan monipuolisin tiedekorkeakoulu, joka on perustettu vuonna 1640. Helsingin yliopisto tarjoaa yhteensä 31 kandi- ja 33 maisteriohjelmaa, joiden opetus on joko kokonaan suomeksi ja/tai ruotsiksi. Lisäksi voit opiskella englanninkielisessä kandiohjelmassa, Bachelor's Programme in Science....

Lue lisää oppilaitoksesta Helsingin yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu