Sivuston käyttötapa: Mobiili

AK Luontaishoitaja

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Syksyllä
   
Lähiopetus
Kälviä
Kansanopistot

AK Luontaishoitaja

Luontaishoitaja

AK Luontaishoitaja

Luontaishoitaja ymmärtää ihmisen hyvinvoinnin ongelmia ja hänellä on osaamista täydentävistä ja vaihtoehtoisista hoitomuodoista. Keski-Pohjanmaan kansanopistossa Kälviällä voit suorittaa luontaisohjaajan koulutuksen joustavasti monimuoto-opintoina. 

Koulutuksen sisältö

Luontaishoitaja käyttää täydentäviä ja vaihtoehtoisia hoitomuotoja, joilla pyritään parantamaan kehon omaa luonnollista tasapainoa ja vastustuskykyä. Hoitomuodot voivat olla ennaltaehkäiseviä tai erilaisten oireyhtymien hoitoa, kuten esimerkiksi lihaskipujen, stressitilojen tai ruonasulatuselinten vaivojen tai ongelmien hoitoa.

Luontaishoitajan koulutus sisältää täydentävistä hoitomuodoista rentoutus-, ravinto-, kukka-, vyöhyke-, fyto-, aroma-, shiatsu- ja aurikuloterapiaa sekä homeoptiaa kotihoidossa. Opiskelijan tulee suorittaa myös hyväksytysti 
Lääketieteen perusteet,  ellei opiskelijalla ole terveydenhuoltoalan pohjakoulutusta sekä SPR:n hyväksymä ensiavun peruskurssi (EA 1). 

Monimuoto-opintoina toteutettava koulutus sisältää lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua, hoitoharjoituksia, kirjallisen kokeen sekä opinnäytteitä. Lähiopetuspäivät järjestetään kerran kuukaudessa lauantaisin ja sunnuntaisin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AK Luontaishoitaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan Keski-Pohjanmaan kansanopiston kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Todistus luontaishoitajan opinnoista.

Kustannukset

3100 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AK Luontaishoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Käytyäsi kansanopistolinjan, saat yhteishaussa kuusi lisäpistettä! Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka ottamaan rennommin tai vähän vakavammin. Löydä oma polkusi, kansanopistossa...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
AK Luontaishoitaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ura vankilassa – jopa elinkautinen?

Valmenna, vaikuta, turvaa – ole mukana katkaisemassa rikoksen ketjua. Tutustu rikosseuraamusalan tutkintokoulutukseen ja hae 1.1.–31.1.2022.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta AK Luontaishoitaja täytä seuraavat tiedot: