Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kälviä Arts – Kuvataide ja Kädentaidot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Yhteenveto
43 ov
Opintotukikelpoinen
   
Kälviä
Kansanopistot

Kälviä Arts – Kuvataide ja Kädentaidot

Kälviä Arts – Kuvataide ja Kädentaidot Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Kälviä Arts – Kuvataide ja Kädentaidot

Tervetuloa opiskelemaan kuvataidetta ja kehittämään kädentaitojasi sekä omaa ilmaisuasi. Opinnot rakentuvat arkipäivisin tapahtuvasta opiskelusta eripituisissa kokonaisuuksissa. Voit valita kursseista oman mielenkiintosi mukaan osia ja yhdistää niitä myös opiston muihin opintoihin. Voit aloittaa mistä kokonaisuudesta tahansa ja ne toimivat myös itsenäisinä osina. Opisto tarjoaa materiaalit ja työtilat myös omaan työskentelyyn iltaisin ja viikonloppuisin.

Opiskeluissa keskitytään vahvasti oman ilmaisun vahvistamiseen eikä aiempi osaaminen ole välttämätöntä. Tärkeintä on avoin ja kokeileva asenne ja ennakkoluuloton tekeminen. Opinnoissa korostuu kokonaisvaltainen ihmisyys, ekososiaalinen tasa-arvo, anarkistinen, empaattinen tapa katsella maailmaa ja tekemisen ja ihmettelyn ilo.

Kaikissa opinnoissa sovelletaan perinteisiä tekniikoita ja yhdistellään eri materiaaleja sekä opiskellaan osittain yhdessä muiden taiteenalojen opiskelijoiden kanssa taiteen rajoja rikkoen. Opintojen aikana osallistutaan alueen kulttuuritapahtumiin ja taidenäyttelyihin. Opiskelu kansanopistossa sopii kaikenikäisille ja eri lähtökohdista tuleville opiskelijoille.

Kuvataiteen ja kädentaitojen opinnot antavat mahdollisuuden taiteen harrastamiseen, luovien menetelmien käyttöön työssä tai harrastuksissa ja valmiuksia jatkaa kuvataiteen, muotoilun tai esimerkiksi taideteollisen alan opintoihin.

Vastaavana opettajana toimii kierrätystaiteilija Minttu Nikula ja vierailevina opettajina taiteilijoita nykytaiteen kentältä. Opinnot rakentuvat projektimuotoisesti ja käytännönläheisesti. Kälviällä opiskellaan luonnonläheisessä, monikulttuurisessa ja tasa-arvoisessa ympäristössä.

Koulutuksen sisältö

  • Kuvataiteen perusteet
  • Ekotaide
  • Käsityötaide
  • Taideaktivismi
  • Soveltava taide

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kälviä Arts – Kuvataide ja Kädentaidot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien nettisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

60€ / vko, sis. opetus ja lounas.

100€/vko sis. opetus, ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen) ja majoitus oppilasasuntolassa. Maksettavia viikkoja on 37.

Opiskelija-asuntolassa on kahden hengen huoneita, yhteinen keittiö ja pesutilat. Mahdollisuus myös viikonloppuasumiseen.

Jos asut kansanopiston asuntolassa, voit saada asumislisää. Opintotukea on mahdollista saada voimassa olevan opintotukilain mukaisesti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kälviä Arts – Kuvataide ja Kädentaidot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Käytyäsi kansanopistolinjan, saat yhteishaussa kuusi lisäpistettä! Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka ottamaan rennommin tai vähän vakavammin. Löydä oma polkusi, kansanopistossa...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Arvioinnit

Kälviä Arts – Kuvataide ja Kädentaidot ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.