Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatus- ja ohjausalalle valmentava linja

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Yhteenveto
Noin 9 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Kälviä
Kansanopistot

Kasvatus- ja ohjausalalle valmentava linja

Kasvatus- ja ohjausalalle valmentavalla linjalla tutustut laaja-alaisesti kasvatusalan perusteisiin, eri-ikäisten lasten ja nuorten ohjaamiseen ja saat valmiuksia kasvatusalan jatko-opintoja varten.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haaveilet työskenteleväsi tulevaisuudessa kasvatusalalla. Haluatko toimia varhaiskasvatuksen lastenhoitajana, varhaiskasvatuksen opettajana, luokanopettajana, nuoriso- ja yhteisöohjaajana tai lastenohjaajana?

Koulutuksen sisältö ja toteutus

  • Kasvatustieteen perusopintoja
  • Työssäoppiminen
  • Opinto- ja uraohjaus sekä koulutus- ja työelämävierailut
  • Vuoden aikana voit myös suorittaa osia tai tutkinnon osia Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnosta ja Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta
  • Opiston yhteiset opinnot

Lopullinen opintosuunnitelma tehdään henkilökohtaisessa opiskelusuunnitelmassa. Esimerkkejä linjalla opiskeltavista aiheista: erilaiset oppimisympäristöt, erityiskasvatus, kehityspsykologia, asiantuntijuus kasvatusalalla, vuorovaikutustaidot, moniammatillinen työ, monikulttuurisuus, oppilas- ja opiskelijahuolto, mielenterveys, nuorisokasvatus, liikuntakasvatus, leikki ja oppiminen, musiikki pedagogisena välineenä, taide ja kulttuuri kasvun ja oppimisen tukena.

Opetus on käytännönläheistä ja tapahtuu vaihtelevasti päivisin ja iltaisin ja joskus myös viikonloppuisin. Opiskelu koostuu lähiopetuksesta, ohjatuista etätehtävistä, verkko-opinnoista, työpaikalla tapahtuvasta koulutuksesta sekä itsenäisestä työskentelystä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatus- ja ohjausalalle valmentava linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan suoraan oppilaitokseen. Hakulomakkeen ja hakuohjeet löydät Keski-Pohjanmaan kansanopiston kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

60€/vko, sis. opetus ja lounas. 100€/vko sis. opetus, ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen) ja majoitus oppilasasuntolassa. Maksettavia viikkoja on 37. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalalle valmentava linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Käytyäsi kansanopistolinjan, saat yhteishaussa kuusi lisäpistettä! Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka ottamaan rennommin tai vähän vakavammin. Löydä oma polkusi, kansanopistossa...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Arvoinnit
Arvioinnit
Kasvatus- ja ohjausalalle valmentava linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalalle valmentava linja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: