Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Yhteenveto
Noin 9 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Kälviä
Kansanopistot

Nepsy - ohjaaja

Erityistä tukea tarvitsevien lasten, nuorten, aikuisten, heidän perheidensä ja verkostojen kanssa työskentelevät korkeakoulutetut sosiaali - ja terveysalan sekä opetusalan ammattihenkilöt. Pohjakoulutuksena tulee olla jonkun yllämainitun kelpoisuuden tuottava ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkinto. Poikkeustapauksessa koulutukseen voidaan hyväksyä myös ammatillisen tutkinnon suorittanut, mikäli hänellä on riittävästi alan työkokemusta ja kyky lukea englanninkielistä ammattikirjallisuutta. Koulutus sopii hyvin myös neuropsykiatrisille valmentajille, jotka haluavat päivittää osaamistaan.

NEPSY- ohjaajan koulutus vastaa voimassaoleviin hoitosuosituksiin. Koulutusohjelma on kokonaan uudistettu ja päivitetty tieteelliseen tutkimusnäyttöön perustuen. Tasoltaan koulutus vastaa korkea-asteen opintoja. Tähän saakka Suomessa on koulutettu neuropsykiatrisia valmentajia. Kuitenkin neuropsykiatrisen valmennuksen sisältö ja koulutusohjelmien taso vaihtelee sekä sisällön, keston, että laadunkin suhteen hyvin paljon. Neuropsykiatrisen valmennuksen vaikuttavuudesta ei toistaiseksi ole saatu luotettavaa tutkimusnäyttöä. Tästä syystä on päädytty rakentamaan uusi koulutus, jossa lähtökohtana ovat niiden menetelmien opiskelu, joiden vaikuttavuudesta on tutkimusnäyttöä.

Koulutuksen sisältö

NEPSY –ohjaajan koulutuksen hyväksytysti suorittanut on perehtynyt kognitiiviseen psykologiaan, neuropsykologiaan, erityispedagogiikkaan ja integratiiviseen psykoterapiaan. NEPSY -ohjaaja omaa taustateoreettisen ymmärryksen ja käytännönläheisen integratiivisen viitekehyksen. Hän on syventynyt neuropsykiatristen tautiryhmien etiologiaan, diagnostiikkaan ja erotusdiagnostiikkaan sekä suositusten mukaisiin ja näyttöön perustuviin interventioihin, niiden indikaatioihin ja kontraindikaatioihin.

Valmistuttuaan, voi NEPSY-ohjaaja halutessaan syventää osaamistaan lisää suorittamalla NEPSY-terapeutin opinnot, jotka kestävät toisen vuoden. NEPSY-terapeutin opintoihin voi olla hakukelpoinen myös laadukkaan neuropsykiatrisen valmentajan koulutuksen ja muuta alan lisä- ja täydennyskoulutusta saanut henkilö, joka on pohjakoulutukseltaan hakukelpoinen NEPSY-ohjaajan opintoihin. Jokainen tapaus arvioidaan hakemuksesta erikseen.

Koulutuksen rakenne

NEPSY –ohjaaja (25 op, yksi vuosi)

  • Kognitiivisen psykologian perusteet (2 op)
  • Lasten ja nuorten psykiatria (5op)
  • Neuropsykiatria 1 (5 op)
  • Kliiniset interventiot 1 (5 op)
  • Integratiivinen psykoterapia 1 (5 op)
  • Psykososiaalinen ohjaus ja neuvonta (2 op)
  • Vaikuttamisen ja valmentamisen psykologia (1 op)

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan Keski- Pohjanmaan kansanopistolla Kälviällä 13.-14.3.2020-12.12.2020. NEPSY-ohjaajan koulutus sisältää vuoden aikana 18 lähiopiskelupäivää

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Nepsy - ohjaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan suoraan oppilaitokseen. Hakulomakkeen ja hakuohjeet löydät Keski-Pohjanmaan kansanopiston kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Vuoden koulutuksen osallistumismaksu on 2660€, jonka voi tarvittaessa maksaa erissä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Nepsy - ohjaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Käytyäsi kansanopistolinjan, saat yhteishaussa kuusi lisäpistettä! Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka ottamaan rennommin tai vähän vakavammin. Löydä oma polkusi, kansanopistossa...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Nepsy - ohjaaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

VALMAsta perusta oppimiselle

Etkö ole vielä löytänyt sopivaa alaa tai saanut haluamaasi opiskelupaikkaa, mutta haluaisit opiskelemaan? Tule VALMAAN!

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Nepsy - ohjaaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: