Ammatillinen koulutus

Luontoyhteysohjaajan koulutus

Muurlan Opisto, paikassa Muurla
Pituus
9 päivää
Seuraava aloitus
28 kesäkuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 5.6.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
9 päivää
Seuraava aloitus
28 kesäkuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 5.6.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Luontoyhteysohjaajan koulutus

Luontoyhteysohjaajan koulutus

Luontoyhteysohjaajan koulutuksessa opit konkreettisia luontoyhteysmenetelmiä ja luonto-ohjelmakokonaisuuksien tekoa niin opetuksessa ja ohjauksessa kuin matkailu- ja eräopaspalveluissa voimaantuen samalla itsekin! 

Koulutuksen sisältö

Kulutus- ja suorituskeskeinen kulttuurimme on vieraannuttanut meidät alkuperäisestä vahvasta luontoyhteydestä, jossa luontoa rakastettiin ja kunnioitettiin ystävänä ja pyhänä elämän antajana, jossa yhteiselo ihmisen ja muun välillä oli tasapainossa. Koulutuksessa opitaan, miten ja miksi luontoympäristö kuntouttaa ja voimaannuttaa. Koulutus antaa laajat valmiudet tuntea luontoyhteyden merkitys hyvinvoinnille. Koulutuksessa opitaan useita luontoyhteysmenetelmiä ja niiden käytännön sovelluksia.

Luontoa käytetään tietoisen voimaantumisen välineenä. Luontoyhteysmenetelmät soveltuvat kaikenikäisten hyvinvoinnin lisäämiseen. Harjoitusten avulla itsetuntemus kasvaa, hyvä olo syvenee, ryhmän yhteenkuuluvuuden tunne voimistuu ja luontoyhteys vahvistuu. Harjoitukset ohjaavat nauttimaan luonnosta kiireettömästi, kuuntelemaan sisimpiä tuntojamme ja herkistymään luonnon ikiaikaisille viesteille. Alamme nähdä luonnon ja oman elämämme uusin silmin.

Koulutuksen rakenne, lähijaksot ja aikataulu

Koulutus koostuu 9 lähiopetuspäivästä Muurlan Opistolla neljänä lähijaksoviikonloppuna. Lähijaksot kestävät lauantai-sunnuntai kello 10-17, paitsi ensimmäisenä koulutuspäivänä kello 11.30-17. 

Lisäksi koulutukseen sisältyy oman ohjausprojektin suunnittelu ja esittely, lähijaksojen välillä omaa työskentelyä sekä opintopäiväkirja. Koulutuksen laajuus on 5 opintopistettä.

28.6.-13.10.2024

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luontoyhteysohjaajan koulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

28 kesäkuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Muurla
  • Viimeinen hakuaika: 5.6.2024

Hakeminen

Luontoyhteysohjaajan koulutus sopii täydennyskoulutukseksi työnohjaajille, koulutus- ja hoiva-alan työntekijöille, Green Care -toimijoille, eräoppaille ja luontoyrittäjille sekä kaikille luonnon voimaannuttavasta vaikutuksesta kiinnostuneille. Koulutusta voi soveltaa käytäntöön erinomaisesti myös kasvatus-, sosiaali- ja matkailualalla.

Kustannukset

  • 1170 e/hlö.
  • Koulutuksen hinta sisältää ammattitaitoisen opetuksen, henkilökohtaisen tapaamisajan sekä lounaan ja kahvit koulutuspäivinä.
  • Laskutus tapahtuu 3. erässä.
    Koulutuksen voi maksaa myös yhdessä erässä.
  • Opistolla voi lähijaksojen aikaan yöpyä edulliseen hintaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luontoyhteysohjaajan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Muurlan Opisto
Muurlantie 365
25130 Muurla

Muurlan Opisto

Muurlan Opistolle saavutaan opiskelemaan eri puolilta Suomea! Tavoitteena on kouluttaa ihmisiä kohti uutta, oli kyseessä sitten oppivelvollisuuden täyttäminen, uusi ammatti, jatko-opinnot tai urakehitys. Visiona on, että opiskelija kokee itsensä osaavaksi, taitavaksi ja parhaaksi versioksi itsestään. Muurlan opiston yhteisöllisessä ilmapiirissä opitaan...

Lue lisää oppilaitoksesta Muurlan Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu