Sivuston käyttötapa: Mobiili

Taloushallinnon ammattitutkinto | palkkahallinnon ammattilainen

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Pituus: Noin 10 kuukautta
Opiskelukieli: suomi
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Hämeenlinna, Seinäjoki
Koulutustyyppi: Ammattitutkinnot

Taloushallinnon ammattitutkinto | palkkahallinnon ammattilainen

Palkkahallinon ammattilainen -koulutus Suomen Yrittäjäopistossa

Taloushallinnon ammattitutkinto | palkkahallinnon ammattilainen

Taloushallinnon ammattitutkintoon, palkanlaskijan osaamisalaan valmistava palkkahallinnon ammattilainen -koulutus on tarkoitettu kattavasti taloushallinnon tehtäviä hoitaville alan työntekijöille, jotka haluavat käytännöllistä ja ajantasaista tietoa palkanlaskennan tehtäviin. Koulutukseen valittavilta edellytetään alan työpaikkaa ja laaja-alaisia taitoja joustavaan työskentelyyn taloushallinnon tehtävissä, sekä edellytyksiä ylläpitää ja kehittää ammattitaitoaan. Tutkintoa suorittavilla tulee olla vahva, osaamisalan mukaisissa työtehtävissä hankittu taloushallinnon osaaminen.

Taloushallinnon ammattitutkinto

Taloushallinnon ammattitutkinto valmistaa laajasti alan työtehtävissä toimimiseen. Tutkinnossa on valittavana talousassistentin, kirjanpitäjän tai palkanlaskijan osaamisala. Tutkinto suoritetaan osoittamalla osaaminen näissä taloushallinnon tehtävissä. Mikäli työnkuvasi ei kata kaikkia tutkinnon osa-alueita, suoritat työtehtäviesi mukaiset tutkinnon osat. Voit halutessasi liittää tutkintoon myös osan esim. yrittäjän ammattitutkinnosta.

Kehity palkkahallinnon ammattilaiseksi

Ennen opintojen alkamista opiskelijat laativat vastuukouluttajan ohjaamana henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman. Opiskelusuunnitelma muodostuu niistä opintokokonaisuuksista, joita opiskelija tarvitsee kehittääkseen ammattitaitoaan vastaamaan tutkintovaatimuksia.

Opinnoissa keskitytään palkkahallinnon aiheisiin monipuolisesti. Koulutus valmistaa kuukausi- ja tuntipalkkojen laskentaan palkanlaskentaohjelmia hyödyntäen ja perehdyttää työlainsäädäntöön, ilmoituksiin ja tilityksiin, sekä henkilöstöhallintoon. 

Palkkahallinnon ammattilainen -koulutus kestää noin 10 kuukautta. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena joustavasti työn ohessa. Taloushallinnon ammattitutkintoon valmistava koulutus koostuu lähiopiskelusta noin yhtenä tai kahtena arkipäivänä kuukaudessa, oppimistehtävistä ja itsenäisestä työskentelystä verkko-oppimisympäristössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa palkkahallinnon ammattilainen -koulutuksesta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Suomen Yrittäjäopisto on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Taloushallinnon ammattilaisen täydennyskoulutus on tarkoitettu taloushallinnon tehtävissä jo työskenteleville henkilöille, jotka haluavat päivittää tai syventää osaamistaan palkkahallinnossa ja saada lisää varmuutta työhönsä esimerkiksi tehtävänkuvan muuttuessa tai laajentuessa.

Tutkinto / todistus

Taloushallinnon ammattitutkinto

Kustannukset

Omaehtoisena ammatillisena lisäkoulutuksena osallistumismaksu on 400 euroa.

Koulutus soveltuu myös suoritettavaksi oppisopimuksella. Ota yhteyttä alueesi oppisopimustoimistoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taloushallinnon ammattitutkinto | palkkahallinnon ammattilainen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on perustettu vuonna 1968. Opisto on jo yli 40 vuoden ajan toiminut työssäkäyvän aikuisen kumppanina yrittäjyyden, liiketalouden ja kaupan sekä tietoteknisen osaamisen kehittämisessä. Suomen Yrittäjäopisto toimii koko Suomessa sekä kansainvälisesti. Opistossa voit suorittaa valtakunnallisiin näyttötutkintoihin valmistavia koulutuksia, yrityskohtaisesti...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Viipurintie 4
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit

Taloushallinnon ammattitutkinto | palkkahallinnon ammattilainen ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.