Sivuston käyttötapa: Mobiili

Psyykkinen valmentaja -koulutus

Trainer4You
Yhteenveto
8 päivää
Ammatillinen koulutus
Espoo, Jyväskylä, Oulu, Tampere
Alkavat koulutukset
Espoo
21.3.2020 
Oulu
25.7.2020 
Jyväskylä
28.8.2020 

Psyykkinen valmentaja -koulutus

Psyykkinen valmentaja -koulutus / Trainer4You

Hanki parhaat työkalut psyykkiseen valmentamiseen

 

Psyykkinen valmentaja -koulutus antaa sinulle käytännönläheiset valmiudet toimia sekä vähän liikkuvan tai ylipainoisen henkilön muutosprosessin ohjaajana osana liikunta- ja terveysneuvontaa sekä esimerkiksi urheilijoiden psyykkisenä valmentajana. Koulutusohjelman kaksi tärkeintä sovellusaluetta ovat liikunnan ja terveyden edistäminen sekä urheilupsykologia.

Tutkittua tietoa, ei fiilispohjaista arvailua

Psyykkinen valmentaja -koulutuskokonaisuus pohjautuu tieteellisen tutkimusnäyttöön ja niin kutsuttuun arvo- ja hyväksyntäpohjaiseen lähestymistapaan. Käytännön harjoitteet ja työkalut perustuvat näyttöön pohjautuvaan psykologisen joustavuuden malliin ja käyttäytymisanalyysiin. 

Koulutusohjelma lisää ammatillista osaamistasi liikunnan, terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn edistämisessä. Koulutuksessa opit tukemaan asiakkaan motivaatiota kohti käyttäytymisen pysyvää muutosta. Lisäksi opit käytännön työkaluja ja harjoitteita, jotka vahvistavat asiakkaan psyykkisiä taitoja liikunnan, terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantamiseksi. Psyykkinen valmentaja -koulutuksessa huomioidaan psyykkisten taitojen ohjaaminen erilaisille kohderyhmille elämänkaaren eri vaiheissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psyykkinen valmentaja -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Psyykkinen valmentaja -koulutus soveltuu liikunta- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisille, esimerkiksi fysioterapeuteille, terveydenhoitajille, työterveyshoitajille, psykologeille, liikunnanohjaajille sekä personal trainereille ja valmentajille. Psyykkinen valmentaja -täydennyskoulutusta voidaan hyödyntää lukuisissa tehtävissä liikunta-alalla, mm. liikuntaneuvonnassa, liikunnanohjauksessa, urheiluseuratyössä ja valmennuksessa. Terveysalalla täydennyskoulutusta voidaan hyödyntää kaikissa ammattiryhmissä, jossa työn keskeinen sisältö liittyy ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin tai suorituskyvyn edistämiseen. Terveydenhuollon ammattilaisista koulutus soveltuu erinomaisesti esimerkiksi fysioterapeuteille, terveydenhoitajille, psykologeille ja työterveyshoitajille.

  • Personal trainereille
  • Fysioterapeuteille
  • Psykologeille
  • Terveydenhoitajille
  • Liikuntaneuvojille
  • Urheiluvalmentajille

Kustannukset

Ilmoittaudu koulutukseen hyvissä ajoin ennen alkamispäivää! Saat edullisemman early bird hinnan ja voit jakaa maksun jopa 24 erään joustavalla Svea erämaksulla.

Early bird hinta 1440 euroa (ilmoittautuminen 3kk ennen koulutusta).
Koulutuksen ovh hinta 1590 euroa.

Koulutuksen hinta sisältää kirjapaketin: Motivointi ja käyttäytymisen muutos, Valmennuksella voittoon, Liikuntafysiologian perusteet ja Uusi treenipäiväkirja. Kirjapaketti postitetaan heti ilmoittautumisen jälkeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psyykkinen valmentaja -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Trainer4You

Trainer4You

Virkeä liikunnan ja hyvinvoinnin alan kouluttaja

Trainer4You on suomalainen personal training -osaamisen uranuurtajayritys, joka kouluttaa uusia valmentajia liikunta- ja hyvinvointialalle. Lisäksi yritys tarjoaa monipuolisia erikoistumisopintoja alan ammattilaisille. Trainer4You:n koulutuksia ovat: Personal trainer -koulutus Ravintovalmentaja Monipuoliset Online-koulutukset Voimavalmentaja Psyykkinen valmentaja Terveysvalmentaja Voit lukea lisää yrityksen tarjoamista koulutuksista...


Lue lisää oppilaitoksesta Trainer4You ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Trainer4You


 Näytä puhelinnumero
www.trainer4you.fi


Arvioinnit

Psyykkinen valmentaja -koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.