🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Itsenäiset maisteriohjelmat

Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tutkinto-ohjelma, kauppatieteiden maisteri

Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tutkinto-ohjelma, kauppatieteiden maisteri

Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tutkinto-ohjelmassa perehdytään erikoistumissuunnasta riippuen mm. strategiseen liikepaikkasuunnitteluun, hankinta-,tuotanto- ja logistiikkakonseptien kehittämiseen, markkinointiratkaisujen suunnitteluun ja käytännön toteutukseen sekä markkinointiviestintään tai strategiseen tietohallinnon johtamiseen. Saat valmiudet luoda ja kehittää palvelu- ja ratkaisukeskeistä liiketoimintalogiikkaa. Erikoistumissuunnaksi voit valita digitaalisen liiketoiminnan, markkinoinnin, talousmaantieteen tai toimitusketjujen johtamisen.

Tutkinto-ohjelmasta valmistuttuasi osaat soveltaa tutkimus-, viestintä- ja informaatiolukutaitoja sekä kykenet työskentelemään erityyppisissä verkostoissa ja tiimeissä sekä monipuolisissa organisaatioiden asiantuntija- ja johtotehtävissä omalla erikoistumisalueellasi.

Tutkinto-ohjelman osaamistavoitteet ja sisältö

Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tutkinto-ohjelma on monipuolinen maisteritutkintoon valmistava ohjelmakokonaisuus, jossa voit valita erikoistumissuunnaksesi markkinoinnin, toimitusketjujen johtamisen, digitaalisen liiketoiminnan tai talousmaantieteen. Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tutkinto-ohjelman suoritettuasi

  • osaat tunnistaa ja ratkaista arvontuotantoon liittyviä ongelmia kriittisesti valittujen teoreettisten ja analyyttisten työvälineiden avulla.
  • hallitset arvontuotantoprosessin osa-alueisiin liittyvät keskeiset teoreettis-opilliset näkökulmat.
  • osaat suunnitella ja toteuttaa itsenäisiä, tieteellisen tutkimuksen periaatteita noudattavia projekteja.
  • hallitset analyyttisen ja synteettisen ajattelun ja keskeisten tutkimusmetodien perusteet.

Ohjelma tarjoaa sinulle valmiudet tarkastella yritystoimintaa ja talouden ilmiöitä monitieteisesti sekä tunnistaa, analysoida ja kehittää ratkaisuja kannattavasti, vastuullisesti ja tulevaisuusorientoituneesti. Ohjelmasta valmistuneena osaat soveltaa tutkimus-, viestintä- ja informaatiolukutaitoja ja kykenet työskentelemään erityyppisissä verkostoissa ja tiimeissä. Opetuksessa hyödynnetään vaihtelevasti erilaisia opetus- ja opiskelumuotoja, mutta varsinaista monimuotomallia tai työn ohessa opiskelun mallia ei ole tarjolla.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden maisteri

Turun yliopisto | University of Turku
Yliopistonmäki, Opiskelijakeskus Disco
20014 Turun yliopisto

Turun yliopisto | University of Turku

Turun yliopistosta valmistuu asiantuntijoita ja johtajia, joille valmiit ratkaisumallit eivät riitä. Koulutamme osaajia yli tiedekuntarajojen: ekologisia juristeja ja yrittäjähenkisiä humanisteja. Meiltä valmistuneet ovat kestävän tulevaisuuden rohkeita rakentajia, joille on kysyntää työmarkkinoilla. Kahdeksan tiedekunnan monitieteisessä yliopistossamme voit räätälöidä opintojen sisältöä omien...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto | University of Turku ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu