Itsenäiset maisteriohjelmat

Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tutkinto-ohjelma, kauppatieteiden maisteri

Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tutkinto-ohjelma, kauppatieteiden maisteri

Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tutkinto-ohjelmassa perehdytään erikoistumissuunnasta riippuen mm. strategiseen liikepaikkasuunnitteluun, hankinta-,tuotanto- ja logistiikkakonseptien kehittämiseen, markkinointiratkaisujen suunnitteluun ja käytännön toteutukseen sekä markkinointiviestintään tai strategiseen tietohallinnon johtamiseen. Saat valmiudet luoda ja kehittää palvelu- ja ratkaisukeskeistä liiketoimintalogiikkaa. Erikoistumissuunnaksi voit valita digitaalisen liiketoiminnan, markkinoinnin, talousmaantieteen tai toimitusketjujen johtamisen.

Tutkinto-ohjelmasta valmistuttuasi osaat soveltaa tutkimus-, viestintä- ja informaatiolukutaitoja sekä kykenet työskentelemään erityyppisissä verkostoissa ja tiimeissä sekä monipuolisissa organisaatioiden asiantuntija- ja johtotehtävissä omalla erikoistumisalueellasi.

Tutkinto-ohjelman osaamistavoitteet ja sisältö

Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tutkinto-ohjelma on monipuolinen maisteritutkintoon valmistava ohjelmakokonaisuus, jossa voit valita erikoistumissuunnaksesi markkinoinnin, toimitusketjujen johtamisen, digitaalisen liiketoiminnan tai talousmaantieteen. Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tutkinto-ohjelman suoritettuasi

  • osaat tunnistaa ja ratkaista arvontuotantoon liittyviä ongelmia kriittisesti valittujen teoreettisten ja analyyttisten työvälineiden avulla.
  • hallitset arvontuotantoprosessin osa-alueisiin liittyvät keskeiset teoreettis-opilliset näkökulmat.
  • osaat suunnitella ja toteuttaa itsenäisiä, tieteellisen tutkimuksen periaatteita noudattavia projekteja.
  • hallitset analyyttisen ja synteettisen ajattelun ja keskeisten tutkimusmetodien perusteet.

Ohjelma tarjoaa sinulle valmiudet tarkastella yritystoimintaa ja talouden ilmiöitä monitieteisesti sekä tunnistaa, analysoida ja kehittää ratkaisuja kannattavasti, vastuullisesti ja tulevaisuusorientoituneesti. Ohjelmasta valmistuneena osaat soveltaa tutkimus-, viestintä- ja informaatiolukutaitoja ja kykenet työskentelemään erityyppisissä verkostoissa ja tiimeissä. Opetuksessa hyödynnetään vaihtelevasti erilaisia opetus- ja opiskelumuotoja, mutta varsinaista monimuotomallia tai työn ohessa opiskelun mallia ei ole tarjolla.

Lähde: Opintopolku

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tutkinto-ohjelma, kauppatieteiden maisteri, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden maisteri

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tutkinto-ohjelma, kauppatieteiden maisteri? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Turun yliopisto | University of Turku
Yliopistonmäki, Opiskelijakeskus Disco
20014 Turun yliopisto

Turun yliopisto | University of Turku

Turun yliopistosta valmistuu asiantuntijoita ja johtajia, joille valmiit ratkaisumallit eivät riitä. Koulutamme osaajia yli tiedekuntarajojen: ekologisia juristeja ja yrittäjähenkisiä humanisteja. Meiltä valmistuneet ovat kestävän tulevaisuuden rohkeita rakentajia, joille on kysyntää työmarkkinoilla. Kahdeksan tiedekunnan monitieteisessä yliopistossamme voit räätälöidä opintojen sisältöä omien...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto | University of Turku ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu