Sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-20 yhteensä 39 tulosta
  • = Hakuaika käynnissä
Näyttää 1-20 yhteensä 39 tulosta
12

Rahoitus

Rahoituksen alan ammattilaiset kykenevät ymmärtämään rahoitusmarkkinoiden toimintaperiaatteet sekä rahoitettavan yrityksen että sijoittajan näkökulmasta. Riskien analysoinnin ja hallinnan kysymykset ovat keskeinen osa ammatillista osaamista. Rahoituksen opetus ja tutkimus on yleisesti hyvin kansainvälisesti suuntautunutta ja laajalti arvostettua.

Rahoituksen opiskelu Suomessa

Rahoitusta opiskellaan useimmiten yliopistotasolla kauppakorkeakouluissa, joissa rahoitusta voi opiskella pääaineena. Myös ammattikorkeakoulutasolla järjestetään rahoituksen opetusta useimmiten liiketalouden koulutusohjelman muodossa, jossa voit valita rahoituksen suuntutumisen.

Rahoituksen opiskelu ulkomailla

Monet lähtevät nykyään ulkomaille suorittamaan rahoituksen opintojaan. Yllä olevasta hakupalvelusta löydät rahoituksen opintoja järjestäviä oppilaitoksia, joiden esittelysivuilla olevan yhteydenottopyyntölomakkeen kautta voit olla suoraan yhteydessä oppilaitoksiin kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi liittyen.

Rahoituksen ammattilaiset työelämässä

Rahoituksen opinnoista valmistuneita työskentelee yrityksissä, rahoituslaitoksissa ja julkisella sektorilla muun muassa talousjohtajina, laskentapäällikköinä, rahoitusjohtajina, tilintarkastajina, suunnittelijoina, sijoitusasiantuntijoina, meklareina ja dealereinä, konsultteina, kaupallisen alan opettajina ja tutkijoina.

» Tutustu tarkemmin tarjolla oleviin rahoituksen koulutuksiin

Lue lisää aiheeseen liittyvää sisältöä

» Työelämäosio: Kaupallinen ala


Lähteet: Oulun yliopisto, Aalto-yliopisto

Tilaa uutiskirje
Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirjeemme, niin saat ajankohtaista tietoa koulutusmaailmasta ja hakuajoista.
Vertaile koulutuksia