🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Palkka ja tietoa ammatista Rikosseuraamusesimies, vankila

Rikosseuraamusesimiehet työskentelevät rikosoikeudellisten seuraamusten täytäntöönpanossa. Vankilassa heidän tehtäviinsä kuuluu vastata turvallisuudesta tai rangaistusajan suunnitelmien toteuttamisesta ja toimia vartijoiden esimiehinä. Ammatissa tarvitaan mm. esimiesosaamista ja yhteistyötaitoja sekä alan lainsäädännön ja määräysten tuntemusta. Työnantajana

Lue lisää ammatista Rikosseuraamusesimies, vankila

Rikosseuraamusesimiehet, jotka työskentelevät vankiloissa toimivat pääsääntöisesti joko turvallisuudesta vastaavina tai rangaistusajan suunnitelmien toteuttamisesta vastaavina rikosseuraamusesimiehinä.

Turvallisuudesta vastaavan rikosseuraamusesimiehen tehtäviin kuuluu vastata vankilan turvallisuudesta ja toiminnan sujuvuudesta työvuoronsa aikana. Hän

Lue lisää ammatista Rikosseuraamusesimies, vankila

Rikosseuraamuslaitoksen (RISE) rikosseuraamusalueiden (Etelä-Suomi, Länsi-Suomi, Itä-Pohjois-Suomi) alaisuudessa toimivat vankilat, tutkintavankilat ja avovankilat.

 

Laurea-ammattikorkeakoulussa Vantaan Tikkurilassa voi opiskella rikosseuraamusalaa ja suorittaa sosiaali- ja terveysalan sosionomi (AMK) -tutkinnon. Tutkinnon laajuus on 210 opintopistettä ja kesto 3,5 vuotta. Koulutus suuntaa alan esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Aikuiskoulutuksena tutkinnon suorittaminen kestää 1,5-3 vuotta.

Itä-Suomen yliopistossa

Lue lisää ammatista Rikosseuraamusesimies, vankila
* Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset