🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatilliset perustutkinnot

Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja

marker
Mukana kesän lisähaussa!
Mukana kesän lisähaussa!
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Joustavasti (+3 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
marker
Mukana kesän lisähaussa!
Mukana kesän lisähaussa!
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Joustavasti (+3 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja

Kymenlaakson kuten myös koko Suomen alueella on jatkuva pula turvallisuusalan ammattilaisista. Turvallisuusalan ammattilaisena sinulla on hyvä tilannetaju ja teet toimivia ratkaisuja kiperissäkin tilanteissa. Teet työtä itsenäisesti tai tiimin jäsenenä. Olet vastuullinen, luotettava, oma-aloitteinen.

Sinulla on hyvä psyykkinen ja fyysinen kunto sekä terveet elämäntavat. Sinulla ei ole rikosrekisteriä. Turvallisuusalalle valmistuu ennen kaikkea asiakaspalveluammatin taitajia.

Ammattinimikkeitä opintojen jälkeen ovat esimerkiksi turvallisuusvalvoja, vartija, reseptionisti, järjestyksenvalvoja, myymälätarkkailija, arvokuljettaja, henkivartija, turvatarkastaja tai vartijapalomies.

Työtehtäviäsi, kun valmistut

Työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi vartiointi- ja järjestyksenvalvontatehtävät, aulapalvelutehtävät, turvatarkastustehtävät, myymäläturvallisuustehtävät ja erilaiset turvasuojaustehtävät, kuten turvajärjestelmien asennus.

Työpaikkojasi voivat olla

 • vartiointiliikkeet
 • turvasuojausyritykset

Turvallisuusvalvojan koulutus

Turvallisuusvalvojana tehtäviäsi voivat olla esimerkiksi vartiointi- ja järjestyksenvalvontatehtävät, aulapalvelutehtävät, turvatarkastustehtävät, myymäläturvallisuustehtävät ja erilaiset turvasuojaustehtävät, kuten turvajärjestelmien asennus.

Turvallisuusalan ammattilaisena sinulla on hyvä tilannetaju ja teet toimivia ratkaisuja kiperissäkin tilanteissa. Teet työtä itsenäisesti tai tiimin jäsenenä. Turvallisuusalan pääsykoe sisältää paineensietokyvyn- ja fyysisen testin sekä haastattelun.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

Syksy

 • Lähiopetus
 • Hamina
 • Hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Joustavasti

 • Lähiopetus
 • Hamina
 • Hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

 • Oppisopimuskoulutus
 • Hamina
 • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Perustutkinto, ammattitutkinto sekä tutkinnon osat ovat jatkuvassa haussa eli voit hakea meille milloin vain. Perustutkinto on yhteishaussa. 

Voit myös opiskella oppisopimuksella, jolloin opiskelu perustuu työsuhteeseen. Jos olet kiinnostunut tutkinnon osan suorittamisesta tai räätälöidystä koulutuksesta, niin ota meihin yhteyttä.

Edellytykset

Rikkomukset ja rikokset, kuten esimerkiksi näpistykset, varkaudet, ylinopeudet ja pahoinpitelyt voivat olla karsiva tekijä turvallisuusalan koulutukseen valinnassa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
Kymenlaaksonkatu 29
48100 Kotka

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto | Ekami

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos. Ekami järjestää ammatillista koulutusta neljällä kampuksella Kotkassa ja Haminassa. Lähes 350 ekamilaista auttaa yli 7000 opiskelijaa kehittymään tekijöiden tekijöiksi, oman alansa ammattilaisiksi. Ekamissa ammattiin opiskelu on hyvä valinta – olitpa nuori tai...

Lue lisää oppilaitoksesta Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu