🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Palkka ja tietoa ammatista Rikosseuraamusesimies, yhdyskuntaseuraamustoimisto

 

Rikosseuraamusesimiehet työskentelevät rikosoikeudellisten seuraamusten täytäntöönpanossa. Yhdyskuntaseuraamustoimistoissa he huolehtivat vapaudessa suoritettavien yhdyskuntaseuraamusten kuten yhdyskuntapalvelun täytäntöönpanosta ja toimivat rikosseuraamustyöntekijöiden esimiehinä. Ammatissa tarvitaan mm. esimiesosaamista ja yhteistyötaitoja sekä alan

Lue lisää ammatista Rikosseuraamusesimies, yhdyskuntaseuraamustoimisto

 

Yhdyskuntaseuraamustoimistossa työskentelevä rikosseuraamusesimies vastaa yhdyskuntaseuraamusten toimeenpanosta sekä toimii yksikön rikosseuraamustyöntekijöiden esimiehenä.

Yhdyskuntaseuraamukset ovat vapaudessa suoritettavia rangaistuksia, joissa rikoksista tuomitut pidetään osana yhteisöä mutta heidän vapauttaan rajoitetaan ehtojen tai velvoitteiden

Lue lisää ammatista Rikosseuraamusesimies, yhdyskuntaseuraamustoimisto

 

Rikosseuraamuslaitoksen (RISE) rikosseuraamusalueiden (Etelä-Suomi, Länsi-Suomi, Itä-Pohjois-Suomi) alaisuudessa toimivat yhdyskuntaseuraamustoimistot.

 

 

Laurea-ammattikorkeakoulussa Vantaan Tikkurilassa voi opiskella rikosseuraamusalaa ja suorittaa sosiaali- ja terveysalan sosionomi (AMK) -tutkinnon. Tutkinnon laajuus on 210 opintopistettä ja kesto 3,5 vuotta. Koulutus suuntaa alan esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Aikuiskoulutuksena tutkinnon suorittaminen kestää 1,5-3 vuotta.

Itä-Suomen yliopistossa

Lue lisää ammatista Rikosseuraamusesimies, yhdyskuntaseuraamustoimisto
* Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset