🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Itsenäiset maisteriohjelmat

Elintarviketieteiden maisteriohjelma

Helsingin yliopisto, paikassa Helsinki
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus

Elintarviketieteiden maisteriohjelma

Haluatko olla mukana vaikuttamassa siihen, mitä tulevaisuudessa syödään? Haluatko tietää, miten kasvi- ja eläinkunnan raaka-aineista tehdään maittavaa ruokaa ottaen huomioon raaka-aineiden koostumus ja ruoanvalmistuksen teknologia? Haluatko tietää, miten voisimme parantaa ruoan terveellisyyttä, turvallisuutta sekä elintarvikkeiden valmistuksen kestävyyttä? Oletko kiinnostunut elintarvikeinnovaatioiden kehittämisestä? Tule opiskelemaan elintarviketieteitä.

Elintarvikeala on merkittävä työllistäjä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Elintarvikealalla tarvitaan jatkuvasti asiantuntemukseen perustuvia osaajia. Elintarviketieteiden maisteri toimii esimerkiksi elintarviketeollisuudessa tai kaupan alalla, elintarvike-, maatalous- tai ympäristöalan valvontalaboratoriossa, opettajana, tutkijana, yrittäjänä tai asiantuntijana ministeriöissä tai muissa asiantuntijaorganisaatioissa.

Elintarviketieteiden maisterina saat työkalut elintarvikealan kehittämiseen ja uudistamiseen, sillä tunnet ja hallitset:

  • valmistusaineet ja -prosessit sekä niiden teoreettiset perusteet
  • elintarvikkeiden eri ainesosat ja niiden vaikutuksen elintarvikkeiden laatuun
  • elintarvikkeiden laadun, turvallisuuden ja ruokakokemuksen osatekijät.

Maisteriopinnot tarjoavat sinulle kattavan kokonaisuuden elintarviketieteissä, kuten opintoja elintarvikkeiden koostumuksesta, prosessoinnista ja pakkaamisesta, elintarvikkeiden rakenteesta ja kemiallisista reaktioista sekä elintarvikelainsäädännöstä ja elintarvikkeiden turvallisuudesta.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Hakeminen

Haku maisterikoulutukseen, englanninkieliset ja monikieliset maisteriohjelmat.

Tutkinto / todistus

Elintarviketieteiden maisteri

Helsingin yliopisto
Fabianinkatu 33
00014 Helsinki

Helsingin yliopisto 

Helsingin yliopisto on Suomen vanhin ja koulutustarjonnaltaan monipuolisin tiedekorkeakoulu, joka on perustettu vuonna 1640. Helsingin yliopisto tarjoaa yhteensä 31 kandi- ja 33 maisteriohjelmaa, joiden opetus on joko kokonaan suomeksi ja/tai ruotsiksi. Lisäksi voit opiskella englanninkielisessä kandiohjelmassa, Bachelor's Programme in Science....

Lue lisää oppilaitoksesta Helsingin yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu