Sivuston käyttötapa: Mobiili

» Jyväskylän kristillinen opisto somessa

Jyväskylän kristillinen opisto somessa

Jyväskylän kristillinen opisto

Jyväskylän kristillinen opisto

Jyväskylän kristillinen opisto sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Oppilaitos on täynnä iloa, eloa ja älyä! Opisto on sekä kansanopisto että nuorten ja aikuisopiskelijoiden ammatillinen oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain noin neljäsataa opiskelijaa. Osa opiskelijoista asuu viikot opiston viihtyisässä asuntolassa.

Koulutuksiin haetaan suoraan opiston nettisivuilta www.jko.fi, poikkeuksena Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, johon haku kevään yhteishaussa ja 10-luokka johon haetaan kesän yhteishaussa.

Haluatko lisätietoa Jyväskylän kristillisen opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Jyväskylän kristillisen opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Jyväskylän kristilliselle opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Jyväskylän kristillinen opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Jyväskylän kristillinen opisto

Sulkulantie 28
40520 Jyväskylä

 Näytä puhelinnumero
www.jko.fi

Jyväskylän kristillinen opisto sosiaalisessa mediassa

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,1

Perustuu 15 arviointiin

Hanna
Olisi ollut kätevää, jos luokassa olisi ollut joku oma lokero tms. koska olimme siellä niin selvästi suurimman osan tunneista (017). Printteriasiat tökkivät koko vuoden ja se oli harmi ja vei monelta ihmiseltä paljon aikaa. Ohjelmien läpikäyntiin olisi saanut olla enemmänkin aikaa. Lukuunottamatta näitä muutamaa juttua, olin erittäin tyytyväinen...
Näytä kokonaan
jepulis
Olin pääasiassa tyytyväinen koulutukseen. Jossain määrin olisin toivonut lisää selkeyttä kurssien suorittamiseen ja arviointiin. Myös selkeät "säännöt" poissaolojen ja jatkuvien myöhästelyjen kanssa olisi myös muita oppilaita kohtaan reiluja. Aika moni pääsee sieltä missä aita on matalin toisten avulla. Itseni lisäksi muutama muukin kokin eri ar...
Näytä kokonaan
Ali Mesto Kurdistan
Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,1)
Perustuu 15 arviointiin
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Jyväskylän kristillinen opisto täytä seuraavat tiedot: