Ammatillisen tutkinnon osat

Urheilua ja matkailumarkkinointia, osatutkinto

Pituus
7 kuukautta
Pituus
7 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Urheilua ja matkailumarkkinointia, osatutkinto

Onko tavoitteenasi yhdistää urheilu ja ammatillinen opiskelu? Tule opiskelemaan meille, me autamme sinua!

Koulutuksen sisältö

Loistava yhdistelmä urheilijalle.

Markkinointitaitoja tarvitaan jokaisella sektorilla työelämässä, myös urheilussa. Urheilu- ja matkailumarkkinoinnin tutkinnonosassa opiskelet markkinointiviestinnän perusteita, suunnittelet ja toteutat erilaisia markkinointitoimenpiteitä ja -materiaaleja esimerkiksi urheiluseuroille tai matkailualan yrityksille.

Seuraat markkinointiviestinnän toimenpiteiden onnistumista ja osaat kehittää niitä johtopäätöksien perusteella. Markkinointiviestinnän kanavien käyttäminen ja tuntemus, asiakasryhmien tuntemus, sosiaalisen median hyödyntäminen sekä tiimityö – näistä on sinulle hyötyä myös urheilu-urallasi. Opinnot mahdollistavat myös seurakehitystyön yhteistyössä, vaikka oman urheiluseurasi kanssa.

Suoritettava tutkinnon osa on matkailupalvelujen markkinointiviestintä 20 osp / Matkailualan perustutkinto.

Lisäksi voit opiskella mielenkiintosi mukaan matkailualan kahvilapalvelut 15 osp tai suorittaa tutkinnonosan katu- ja pikaruokapalvelut 10 osp. Opintokokonaisuuteen sisältyy viestintä- ja vuorovaikutusopinnot (S2-opinnot 6 osp), toiminta digitaalisessa ympäristössä (2 osp) sekä huippu-urheiluakatemian opinnot (1-6 osp).

Huippu-urheiluakatemiassa voit yhdistää opiskelun ja tavoitteellisen urheilun. HUA on Mäntän seudun koulutuskeskuksen, Mäntän lukion ja paikallisten urheiluseurojen yhteistyössä kehittämä mahdollisuus opiskella Mänttä-Vilppulassa ja opiskelupäivien aikana treenata ohjatusti kohti oman lajinsa terävintä kärkeä. Mukana on monien eri lajien urheilijoita (mm. lentopallo, jääkiekko, jalkapallo, salibandy, yleisurheilu, hiihto, nyrkkeily, enduro ja frisbeegolf). Toiminta ei siis ole sidoksissa yksittäiseen lajiin. HUA antaa opiskelijalle mahdollisuuden harjoitella kolme kertaa viikossa kouluajalla. Harjoitusajat ovat viikoittain samat.

Opintojen kesto on 7 kuukautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Urheilua ja matkailumarkkinointia, osatutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Vieraskielisille hakijoille kielitesti. Opiskelukieli on suomi.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omilla sivuilla.

Tutkinto / todistus

Suoritettava tutkinnon osa on matkailupalvelujen markkinointiviestintä 20 osp / Matkailualan perustutkinto.

Kustannukset

Opetus ammatillisessa koulutuksessa on maksutonta.

Opiskelija maksaa kuitenkin itse osan opiskelukustannuksista: esim. oppikirjat sekä omaan käyttöön tulevat työvälineet, laitteet ja materiaalit, jotka koulutuksen päätyttyä jäävät opiskelijalle.

Mäntän seudun koulutuskeskus Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Urheilua ja matkailumarkkinointia, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus
Virtasalmentie 14
35800 Mänttä

Ammatillinen koulutus on kannattava vaihtoehto

Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Koulutus Mäntän seudun koulutuskeskuksessa on nykyaikaista ja monipuolista. Oppilaitos tarjoaa runsaasti verkko-opintoja, joiden kautta voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Verkko-opetukseen painottuva ammatillinen peruskoulutus on joustavaa ja sopii eri ikäiselle opiskelijalle....

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu