Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tradenomi AMK | liiketalous | monimuotototeutus

Vaasan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Vaasa
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tradenomi AMK | liiketalous | monimuotototeutus

Tavoite

Liiketalouden koulutus antaa tietoja ja taitoja erilaisiin vaativiin yksityisen ja julkisen sektorin asiantuntija- ja esimiestehtäviin sekä yrittäjyyteen. Valittavana on myös englanninkielisiä päiväopintoja. Yhteistyö työelämän kanssa on tiivistä: yrityksiltä saatuja käytännön toimeksiantoja ratkotaan tehtävien ja projektitöiden avulla. Opiskelussa painotetaan myös kokonaisvaltaista ajattelutapaa ja itsenäistä työskentelyä.

Koulutuksen sisältö

Liiketalouden ja tekniikan aikuisopiskelijoille on kehitetty uudenlainen opetussuunnitelma, jossa molempien alojen opiskelijat suorittavat yhteisiä perusopintoja 60 opintopisteen verran. Lisäksi tradenomiopiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa Kevyen energiatekniikan moduuli, joka sisältää energiajärjestelmiä, energia-alan ympäristövastuut -opintojakson sekä projektityön. Tekniikan ja liiketalouden yhteisopinnot on suunniteltu yhteistyössä Vaasan seudun energia-alan yritysten kanssa.

Opetuksessa sovelletaan laajasti ryhmätyön mahdollisuuksia sekä lähi- että etäopetuksessa. Jotta opiskelu työn ohessa olisi joustavampaa, järjestetään osa opinnoista virtuaalisesti. Myös kirjaston tietojärjestelmiä hyödynnetään.

Työ- ja yrityselämän käytännön ongelmatilanteita ratkotaan tehtävien ja projektitöiden avulla sekä yrittäjyyteen perehtymällä. Opetus toteutetaan monimuotoisena, jolloin lähiopetusta on perjantaisin ja lauantaisin. Valittavana on myöa englanninkielisiä päiväopintoja.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Vaasan ammattikorkeakoulu

Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK on noin 3300 opiskelijan kansainvälinen korkeakoulu. Ammattikorkeakoulu tekee tiivistä yhteistyötä alueen työelämän kanssa. Ja kun Vaasassa joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija, bileet ja kaverit eivät tästä kaupungista lopu. Vaasan ammattikorkeakoulussa elät #parastaaikaa VAMK tarjoaa koulutusta kolmella eri alalla: tekniikka,...


Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan ammattikorkeakoulu

Wolffintie 30
65200 Vaasa

Arvioinnit
Arvioinnit
Tradenomi AMK | liiketalous | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit