Haullasi ei valitettavasti löytynyt yhtään tulosta, tee Uusi haku

Turkin kielen opiskelu

Turkin kieltä voi opiskella Suomessa monilla paikkakunnilla useissa eri oppilaitoksissa kurssimuotoisesti.

Turkin kielen opiskelu yliopistossa

HELSINGIN YLIOPISTO, KULTTUURIEN TUTKIMUS

Helsingin yliopistossa on tarjolla kulttuurien tutkimuksen kandiohjelma. Perusopinnot ovat jokaiselle kulttuurien tutkimuksen kandiohjelman opiskelijalle samat. Yhteisten opintojen suorittamisen jälkeen opiskelija voi valita opintosuunnakseen Afrikan ja Lähi-Idän tutkimuksen.

Afrikan ja Lähi-idän tutkimuksen opiskelija syventyy monipuolisesti Afrikkaan, Lähi-itään ja/tai islamiin. Opiskelija voi erikoistua yhteen alueeseen tai yhdistellä niitä. Afrikan ja Lähi-idän tutkimus on monitieteistä alue- ja kulttuurintutkimusta, jossa kohteena ovat alueen yhteiskunnat, kulttuurit, politiikka, historia ja uskonnot. Islamin osalta voi valita myös uskonnonopettajan linjan.

Pääsääntöisesti opiskelijat liittävät opintoihinsa myös jonkin alueen keskeisen kielen, kuten turkin, arabian, heprean, swahilin tai somalian, opintoja. 

Turkin kielen opiskelu yksittäisinä kursseina

Turkin kieltä voi opiskella yksitäisinä kursseina esimerkiksi avoimessa yliopistossa tai yliopistojen kielikeskuksissa. Myös työväenopistoissa, kansalaisopistoissa ja aikuisopistoissa on tarjolla yksittäisiä turkin kielen kursseja. 

Palaa sivun alkuun


Lähteet: 
Helsingin yliopisto

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
Vertaile koulutuksia
Työ & palkka

Mitä eri ammatteja on olemassa, ja mitä niissä voi tienata? Entä miten eri aloille voi kouluttautua? 

Tutustu osioon!