🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Valokuvauksen lisäkoulutus

16 syys 2023
KYSYMYS
Hei. Minua kiinnostaisi lisäkouluttaa itseäni valokuvaamisessa, mutta teen jo työtä freelancer kuvaajana ja sisällöntuottajana. Minulle sopisi parhaiten oppisopimus oman työni ohjella, mutta minulla ei ole toiminimeä. Toimin kevytyrittäjänä, mutta maksan YEL:iä. Mikä koulutus minulle toimisi parhaiten?

Vastaus

20 syys 2023

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Löydät valokuvauksen koulutuksia koulutus.fi -sivustoltamme. Valitettavasti koulutuksissa ei ole mainittu oppisopimusmahdollisuutta, mutta kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä sinua kiinnostaviin oppilaitoksiin, he varmasti osaavat neuvoa sinua oppisopimusasiassa.

Esimerkiksi tämä Lapin kesäyliopiston täydennyskoulutus voisi sopia sinulle. Myös tämä studentum.fi -sivustolla oleva Stailaus ja tuotekuvaus -kurssi voisi olla kiinnostava vaihtoehto. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa valokuvataiteen ammatilaisille ylempää ammattikorkeakoulutusta (kannattaa tarkistaa ylempien AMK -tutkintojen hakuvaatimukset ennen hakemista). Useimmissa kursseissa ja koulutuksissa opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti, eli löydät varmasti itsellesi sopivan kokonaisuuden yhdessä oppilaitosten kanssa. Löydät lisää tutkintoja ja kursseja studentum.fi -sivustolta.

Toivottavasti näistä oli apua sinulle!

Ystävällisin terveisin,

Vilma, studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi