🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Keittiöpäällikkö suunnittelee ja johtaa keittiön työtä sekä vastaa sen toiminnasta. Työpaikkana voi olla esimerkiksi hotelli- tai ruokaravintola, yökerho, laivan ravintola tai tanssiravintola, jossa myydään ruokaa. Esimiestehtävissä tarvitaan organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä luovuutta ja vastuunkantokykyä.

Keittiöpäällikkö vastaa ravintolan keittiön toiminnasta ja taloudellisesta tuloksesta. Hän suunnittelee ja johtaa keittiön työtä, laatii ruokalistat ja osallistuu tarvittaessa ruoan valmistukseen.

Tehtäviin kuuluu ruokatarvikkeiden ja raaka-aineiden hankinta, muiden ostojen tekeminen sekä varastointi ja kustannuslaskenta.

Työnjohtotehtävissä keittiöpäällikkö

Lue lisää ammatista Keittiöpäällikkö

Keittiöpäällikön työpaikkana voi olla esimerkiksi hotelli- tai muu ruokaravintola, yökerho, laivan ravintola tai tanssiravintola.

 

Ammattikorkeakouluissa voi suorittaa ammattikorkeakoulututkinnon restonomi (AMK) esimerkiksi hotelli- ja ravintola-alaan tai palvelujen tuottamiseen ja johtamiseen suuntautuen.

Keittiöpäälliköksi voi edetä myös urakehityksen kautta. Lähtökohtana voi olla esimerkiksi toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa suoritettava hotelli-, ravintola- ja

Lue lisää ammatista Keittiöpäällikkö
* Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita

Kuinka paljon Keittiöpäällikkö tienaa?

Keskipalkka (miehet ja naiset):
2 878 EUR
kuukaudessa
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022

Palkka samankaltaisille töille kuin Keittiöpäällikkö

Nyt näytetään: Miehet ja naiset
  • 2 878 EUR
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset