Esteettinen

Esteettinen / visuaalinen

Esteettinen

Kiinnitätkö paljon huomioita tavaroiden, rakennusten tai ihmisten ulkonäköön? Ovatko visuaaliset seikat sinulle tärkeitä? Esteettisellä on taiteellista näkemystä, hyvä värisilmä ja pettämätön tyylitaju. Hän on myös kätevä käsistään, pitää pikkutarkkuudesta ja on usein ajan hermoilla uusissa muotivirtauksissa. Esteettisellä henkilöllä on myös usein hyvä mielikuvitus ja loputon into ilmaista itseään.

Hae Esteettiselle sopivia koulutuksia

Alta löydät Esteettiselle sopivia koulutuksia ja ammatteja!


Muotoilu ja käsityö

Muotoilun ja käsityön ala tarjoaa monipuolisesti eri suuntauksia ja ammattivaihtoehtoja. Oletko kiinnostunut esimerkiksi kenkien, kellojen tai tekstiilin muotoilusta? Kenties haluat suuntautua teolliseen muotoiluun? Alan koulutuksia yhdistävät luovuus, tuottavuus ja ennakkoluulottomuus.

Hae muotoilu- ja käsityökoulutuksia

Arkkitehtuuri

Haluatko olla luomassa tulevaisuuden kaupunkikuvaa? Arkkitehtuuri eli rakennustaide on taiteen muoto, jossa suunnitellaan rakennuksia sekä niihin liittyviä laajempia kokonaisuuksia esteettisestä ja käytännöllisestä näkökulmasta. Pienimuotoisimmillaan arkkitehtuuri voi olla ovenkahvan yksityiskohdan muotoilemista, kun taas toisaalta se voi käsittää myös kokonaisen maiseman tai kaupunginosan suunnittelun.

Hae arkkitehtikoulutuksia

Kuvataide, musiikki, teatteri, tanssi

Taiteen ja kulttuurin alalla tuotetaan elämyksiä ja palveluita. Alojen ammattilaisia tarvitaan tulevaisuudessa tekemään työtään perinteisten väylien lisäksi myös jatkuvasti uudistuvassa mediassa. Taide on yksi kulttuurin peruselementeistä, ja alalla voi suuntautua esimerkiksi musiikkiin, teatteriin, tanssiin tai käsi- ja taideteollisuuteen. Onko sinulla visuaalista ja taiteellista lahjakkuutta, kädentaitoja ja itsesi ilmaisemisen halu?

Hae taide- ja kulttuurikoulutuksia

Parturi-kampaaja ja stylisti

Oletko jatkuvasti ajan hermoilla uusimmissa muotivillityksissä? Onko sinulla silmää trendeille? Unelmoitko ammatista parturi-kampaajana tai stylistina? Parturi-kampaajalla on hyvä olla silmää eri hiustyyleille ja kyky sisäistää nopeasti asiakkaan oma tyyli ja maku. Stylistin ammatti taas vaatii vahvan kiinnostuksen muotiin ja pukeutumiseen. Alalla vaaditaan kykyä tulla helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Hae parturi-kampaajan koulutuksia

Meikkaus, ihonhoito, kynnet

Ulkonäkö on monelle tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Onko sinun haaveesi työskennellä kauneuden alalla esimerkiksi meikkitaiteilijana, kynsiteknikkona tai kosmetologina? Alan opiskelu on käytännönläheistä, joten päivät koostuvat teoriatiedon lisäksi runsaasta käytännön harjoittelusta.

Hae kosmetologikoulutuksia

Sisustusala

Pidätkö sisustamisesta? Sisustusalalla voit sisustaa yksityishenkilöiden koteja, suunnitella toimistojen sisustuksia tai toteuttaa sisustuksen esimerkiksi sairaalaan tai kauppakeskukseen. Sisustusalalla tarvitaan visuaalista silmää, mutta myös käytännöllisyyden tajua.

Hae sisustusalan koulutuksia


MUUT VASTAAJATYYPIT

Jakautuivatko tuloksesi useamman eri vastaajatyypin välille? Kiinnostaako sinua useampi eri ala? Tutustu myös muihin vastaajatyyppeihin:


Mainokset