Huolehtiva

Huolehtiva

Huolehtiva

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet ulospäinsuuntautunut ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet, avoin, joustava ja sopeudut helposti uusiin tilanteisiin. Huolehtivalla on sekä fyysistä että psyykkistä kestävyyttä ja hyvä stressinsietokyky. Huolehtiva viihtyy esimerkiksi sairaanhoitajana, naprapaattina, kiropraktikkona, vanhushoitajana tai lääkärinä. Kuulostaako tutulta?

 

Hae Huolehtivalle sopivia koulutuksia

 

Alta löydät Huolehtivalle sopivia ammatteja sekä koulutuksia!


Lääketiede / Farmasia

Lääketiede ja farmasia ovat molemmat vanhoja tieteenaloja. Lääketieteen opinnoissa perehdytään aluksi ihmisen rakenteeseen ja toimintaan. Käytännön lääkärin työssä tarvittavien taitojen harjoittelu tapahtuu opintojen myöhemmässä vaiheessa.

 

Hae lääketieteen ja farmasian koulutuksia

 

Sosiaali- ja terveysala

 

Sosiaali- ja terveysala on tulevaisuussuuntautunutta ja käytännönläheistä. Ala on laaja ja mahdollisuuksia on monia. Esimerkkejä sosiaali- ja terveysalan töistä ovat fysioterapia, hammashuolto, vanhustenhoito, päihdehuolto, lasten- ja nuorten vapaa-ajantoiminta sekä kuntout us.

Hae sosiaali- ja terveysalan koulutuksia

 

Psykologia / Käyttäytymistiede

Psykologia tutkii ihmisten käyttäytymistä, kokemusta ja inhimillisen toiminnan säännönmukaisuuksia. Psykologiaa voit opiskella useissa eri oppilaitoksissa monilla eri tasoilla. Laillistetun psykologin oikeudet voi saada kuitenkin vain henkilö, joka on suorittanut psykologian maisterin tutkinnon. Muissa koulutuksissa psykologia voi olla yksi osa opintoja, kuten sosionomi-, terapeutti- tai vaikkapa sairaanhoitajaopinnoissa.

 

Hae psykologian ja käyttäytymistieteen koulutuksia

 

Hieronta

Haluatko opiskella hierojaksi? Hieroja voi työskennellä itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa muun muassa erilaisissa sosiaali- ja terveysalan, liikunnan ja hyvinvointialan yhteisöissä. Hierojaksi voi opiskella Hieronnan ammattitutkinnon muodossa.

 

Hae hierojakoulutuksia

 

Liikunta ja urheilu

Liikunnan ja urheilun alalla löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja ja koulutussuuntauksia. Minkä ammatin parissa sinä haluaisit työskennellä? Ehkäpä liikunnanohjaajana tai personal trainerina? Alalla opiskelevia yhdistää kiinnostus liikuntaan ja terveyteen.

 

Hae liikunta-alan koulutuksia


MUUT VASTAAJATYYPIT

Jakautuivatko tuloksesi useamman eri vastaajatyypin välille? Kiinnostaako sinua useampi eri ala? Tutustu myös muihin vastaajatyyppeihin:

Viimeksi päivitetty: 22 marras 2022

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi