Systemaattinen

Systemaattinen

Systemaattinen

Systemaattinen pitää nopeasta työtahdista, talous- tai hallintotehtävistä sekä päivittäisestä kontaktista asiakkaiden kanssa. Systemaattisen työ edellyttää loogista ajattelukykyä, hyvää asiakaspalvelutaitoa sekä tarkkuutta. Oletko palveluhenkinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Pidätkö ongelmien ratkomisesta ja olet tarkka ja järjestelmällinen? Kenties unelmoit oman yrityksen perustamisesta?

Hae Systemaattiselle sopivia koulutuksia

Alta löydät Systemaattiselle sopivia ammatteja sekä koulutuksia!


Kauppatieteet ja liiketalous

Kaupallisella alalla löytyy lukemattomia ammatteja joista valita, ja useita niihin johtavia koulutusvaihtoehtoja. Kaupallisen alan työt sopivat erityisesti sinulle, joka olet analyyttinen ja haluat tehdä töitä numeroiden parissa. Esimerkkejä kaupallisen alan ammateista ovat esimerkiksi ekonomi, tilintarkastaja, sihteeri ja kirjanpitäjä. Hallinnollinen työ voi olla miltei mitä tahansa aina erilaisten raporttien kirjoittamisesta ja kotisivujen päivittämisestä yrityksen talouden hallintaan. 

Hae kauppatieteen ja liiketalouden koulutuksia

Johtaminen / Henkilöstohallinto

Henkilöstö- ja työympäristökysymykset käsittelevät työpaikalla vallitsevia ihmissuhteita ja viihtyvyyttä. Fyysisten tekijöiden lisäksi myös työympäristön psyykkiset aspektit on tärkeää osata ottaa huomioon. Työnantaja on päävastuussa työntekijöiden työympäristöstä – työn tulee sopia työntekijälle eikä päinvastoin.

Hae johtamisen ja henkilöstöhallinnon koulutuksia

Markkinointi / Myynti

Markkinoinnin parissa työskentelevän tulee olla hyvä ihmistuntija. Töissä menestyminen edellyttää kokonaisvaltaista ja pitkäjänteistä markkinointi- ja myyntiosaamista. Markkinointi ja myynti ovat laajoja ja monipuolisia kokonaisuuksia, jotka pitävät sisällään monia erilaisia työtehtäviä.

Hae markkinoinnin ja myynnin alojen koulutuksia

Oikeustiede

Oikeustiedettä opiskelleet voivat toimia esimerkiksi tuomarina, asianajajana, ihmisoikeusjuristina tai vaikkapa kunnanjohtajana. Juristin tutkinto on perinteisten työtehtävien ohella portti erittäin monipuolisiin mahdollisuuksiin, sillä useat sekä yksityisen että julkisen sektorin huippupaikat työllistävät juristeja.

Hae oikeustieteen koulutuksia

Logistiikka

Logistiikka tarkoittaa tavaroiden ja palveluiden toimitusketjun hallintaa. Logistiikka-termillä viitataan yleensä yritysten ja organisaatioiden logististen toimintojen näkyvimpään osaan, eli tavaroiden kuljetukseen ja varastointiin. Logistiikan eri osa-alueisiin kuuluu myös muun muassa jakelu, toiminnanohjaus, kuljetukset, ostotoiminta, toimitusketjun hallinta, organisaatioiden toiminta sekä logistisen ketjun hallintaan liittyvä tiedonhallinto.

Hae logistiikkakoulutuksia


MUUT VASTAAJATYYPIT

Jakautuivatko tuloksesi useamman eri vastaajatyypin välille? Kiinnostaako sinua useampi eri ala? Tutustu myös muihin vastaajatyyppeihin:


Mainokset