Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
13.8.2019
   
Päiväopinnot
Tampere
Kansanopistot

Kirjoittajalinja

Kirjoittajalinja

Kirjoittajalinja

Kirjoittajalinja on Oriveden opiston legendaarinen yksivuotinen linja, jonka monet maamme nykykirjailijat ovat suorittaneet. Linjan suorittaneita työskentelee paitsi sanataiteen myös mm. elokuvan, teatterin ja kulttuurijournalismin aloilla sekä sanataideopettajina.

Opinnot ovat ns. kokopäiväopintoja, joihin saa opintotukea. Kirjoittajalinja tarjoaa koulutusta novellista runoon, romaanista draamaan ja elokuvakäsikirjoittamiseen sekä kulttuurijournalismista luovaan tietotekstiin. Voit kehittyä kirjoittajana, työstää esikoisteostasi tai hankkia uusia taitoja ammattisi tueksi. Koulutus sopii myös valmennusvuodeksi.

Suuntautumisvaihtoehdot

Kirjoittajalinjan työnäytteessä, vapaassa tekstipajassa ja henkilökohtaisessa ohjauksessa jokainen erikoistuu mieluisimpaan lajityyppiin, esim.

  • romaaniin
  • lyriikkaan
  • novelleihin / lyhytproosaan
  • draamaan / teatterille tai radiolle kirjoittamiseen
  • elokuvakäsikirjoitukseen
  • tietokirjallisuuteen (creative nonfiction)
  • kulttuurijournalismiin

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa kirjoittajalinjasta saat painamalla alla olevaa "Lue lisää koulutuksesta"-nappia, jolloin siirryt oppilaitoksen omille sivuille. Voit myös täyttää sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön, jolloin Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto ottaa sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Opiskelemaan voi hakea kuka tahansa luovasta kirjoittamisesta kiinnostunut aikuinen. Pääsyvaatimuksena on 18 vuoden ikä.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien kotisivujen kautta. Hakemukseen liitetään viimeisin koulutodistus, hakijan esittely itsestään, aiemmasta ja tavoitteistaan alalla sekä näyteteksti(t): proosaa ja lyriikkaa (n. 5 liuskaa).

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kansanopiston vuoden kestävien opintolinjojen suorittamisesta saa 6 lisäpistettä hakiessasi yhteishaussa toisen asteen ammatilliseen perustutkintoon.

Kustannukset

Opetus + lounas:
90-95€

Opetus + ruoka + majoitus/vko*
Opetus+ruoka+majoitus 2hh ma-pe 125€/ vko
Opetus+ruoka+majoitus 2hh ma-su 145€/ vko

* Viikkomaksu sisältää opetuksen, majoituksen sekä ruokailut maanantaista perjantaihin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirjoittajalinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistoAhlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Ahlman on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka tarjoaa toisen asteen ammatillista ja aikuiskoulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa. Löydät lisätietoa Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä...


Lue lisää oppilaitoksesta Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Hallilantie 24
33820 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.ahlman.fi

Arvioinnit

Kirjoittajalinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele englannin kieltä ja tutustu eri kulttuureihin!

Haluatko opiskella ja parantaa vieraiden kielten taitojasi ja tutustua eri kulttuureihin? Alkio-opistossa opiskelet englantia ja akateemisen opiskelun taitoja kannustavassa ilmapiirissä.