Kansanopistot

Suuntana poliisi- ja pelastusala

Alkio-opisto, paikassa Jyväskylä
Pituus
1 lukukausi
Pituus
1 lukukausi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Suuntana poliisi- ja pelastusala

Hymyilevä nainen nojaa puolapuihin

Onko unelmanasi päästä poliisiksi tai pelastusalalle? Kaipaatko vertaistukea, valmennusta ja henkilökohtaista tukea poliisiammattikorkeakoulun ja pelastusalan haastaviin valintakokeisiin? Vai haluaisitko kenties kokeilla, onko poliisi- tai pelastusala sinun juttusi? Poliisiammattikorkeakouluun ja pelastusalalle voi olla haastavaa päästä ja me Alkio-opistolla haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi! 

Alkio-opiston puolen vuoden mittaisella (yksi lukukausi) Suuntana poliisi- ja pelastusala -opintolinjalla valmentaudut tehokkaasti alojen valintakokeisiin. Opinnoissa keskitytään valintakokeessa arvioitavien taitojen kehittämiseen vaaditulle tasolle kaikilla kokeen osa-alueilla aineistopohjaisesta kirjoittamisesta fyysiseen testiin sekä soveltuvuuden arviointiin. Lukukauden aikana saat lisäeväitä valintakokeisiin, selkeytät mielikuvaasi poliisi- ja pelastusalasta ja saat sitä kautta työkaluja alanvalintaan liittyviin pohdintoihin. Opintoihin kuuluu kansanopiston omia poliisi- ja pelastusalalle valmentavia kursseja, minkä lisäksi voit halutessasi valita opintolautasellesi myös muita opintoja Alkio-opiston laajasta opintotarjonnasta.

Lataa Hakijan opas 2023–2024

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Suuntana poliisi- ja pelastusala, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja opiskelijat valitaan hakemusten perusteella. Pääsykokeita ei ole.

Opiskelun voi aloittaa joko elokuussa tai tammikuussa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suuntana poliisi- ja pelastusala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Alkio-opisto
Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

Alkio-opisto

Onko tavoitteenasi korkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai opiskelutaitojen vahvistaminen? Alkio-opistossa saat erinomaiset eväät tulevaisuuteen. Uskomme siihen, että parhaat tulokset ja kokemukset luodaan yhdessä: oppien, eläen, nauraen, kokien ja toisiamme tukien. Alkio-opisto on avoimia yliopisto- ja amk-opintoja, luovien alojen...

Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu