🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Kansanopistot

Suuntana poliisi- ja pelastusala

Alkio-opisto, paikassa Jyväskylä
Pituus
1 lukukausi
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 lukukausi
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Suuntana poliisi- ja pelastusala

Hymyilevä nainen nojaa puolapuihin

Onko unelmanasi päästä poliisiksi tai pelastusalalle? Kaipaatko vertaistukea, valmennusta ja henkilökohtaista tukea poliisiammattikorkeakoulun ja pelastusalan haastaviin valintakokeisiin? Vai haluaisitko kenties kokeilla, onko poliisi- tai pelastusala sinun juttusi? Poliisiammattikorkeakouluun ja pelastusalalle voi olla haastavaa päästä ja me Alkio-opistolla haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi! 

Alkio-opiston puolen vuoden mittaisella (yksi lukukausi) Suuntana poliisi- ja pelastusala -opintolinjalla valmentaudut tehokkaasti alojen valintakokeisiin. Opinnoissa keskitytään valintakokeessa arvioitavien taitojen kehittämiseen vaaditulle tasolle kaikilla kokeen osa-alueilla aineistopohjaisesta kirjoittamisesta fyysiseen testiin sekä soveltuvuuden arviointiin. Lukukauden aikana saat lisäeväitä valintakokeisiin, selkeytät mielikuvaasi poliisi- ja pelastusalasta ja saat sitä kautta työkaluja alanvalintaan liittyviin pohdintoihin. Opintoihin kuuluu kansanopiston omia poliisi- ja pelastusalalle valmentavia kursseja, minkä lisäksi voit halutessasi valita opintolautasellesi myös muita opintoja Alkio-opiston laajasta opintotarjonnasta.

Lataa Hakijan opas 2023–2024

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Suuntana poliisi- ja pelastusala, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

elokuu 2024

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja opiskelijat valitaan hakemusten perusteella. Pääsykokeita ei ole.

Opiskelun voi aloittaa joko elokuussa tai tammikuussa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suuntana poliisi- ja pelastusala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Alkio-opisto
Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

Alkio-opisto

Onko tavoitteenasi korkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai opiskelutaitojen vahvistaminen? Alkio-opistossa saat erinomaiset eväät tulevaisuuteen. Uskomme siihen, että parhaat tulokset ja kokemukset luodaan yhdessä: oppien, eläen, nauraen, kokien ja toisiamme tukien. Alkio-opisto on avoimia yliopisto- ja amk-opintoja, luovien alojen...

Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu