Ammatilliset perustutkinnot

Bokföring och bokslutsnoteringar (delexamen)

Axxell, paikassa Turku
Opiskelukieli
ruotsi
Seuraava aloitus
16 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Opiskelukieli
ruotsi
Seuraava aloitus
16 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Bokföring och bokslutsnoteringar (delexamen)

Det finns efterfrågan på personer som kan bokföra! Nu har du möjlighet att uppdatera ditt kunnande i bokföring och bokslut - ny utbildning med start i september 2024.

Utbildningen riktar sig till dig som vill lära dig grunder i bokföring och bokslut men som saknar förhandskunskaper men också till dig som redan kan bokföra och behöver ett papper på ditt kunnande. Under utbildningen avlägger du examensdelen "Bokföring", 30 kp och “Bokslutsnoteringar” 15 kp ur grundexamen i affärsverksamhet.

Du kan delta i utbildningen på plats i Axxells utrymmen i Åbo (Hertig Johans Parkgata) men du kan också delta på distans via Teams. Utbildningen inleds 16.8.2024 och avslutas i början av april 2025. De första tre månaderna av utbildningen är teori och övning med program, därefter sker utbildning på arbetsplats. Teorin ordnas dagtid onsdag och fredag.

Utbildningen inleds med grunder i T-kontobokföring och ganska snabbt går vi över till att bokföra i Procountor. Ekonomiprogrammet Procountor är molnbasserat och du får fri tillgång till det via skolan så att du även kommer åt det hemifrån. Programmet är för tillfället ett av de vanligaste programmen som bokföringsbyråer använder sig av.

Yrkesprov genomförs på arbetsplats i autentiska uppgifter. För alla studerande görs en individuell studieplan för genomförande av studierna. Har du en lämplig arbets-/praktikplats klar när inleder studierna finns det möjlighet att bli klar lite snabbare.

Axxell har ingått ett sambersavtal med Taloushallintoliitto som ger studerande möjlighet att gratis avlägga Junior KLT- nivåtest https://taloushallintoliitto.fi/tietopankki/junior-klt/ i slutet av studierna.

Utbildningen är avgiftsfri men du behöver ha tillgång till egen dator. Till ansökningsskedet hör ett samtal där vi presenterar utbildningens innehåll, tidtabell mm. och reder ut dina förutsättningar att genomföra utbildningen.

Utbildningen är svenskspråkig.

Det är möjligt att studera på läroavtal. Kontakta läroavtalsbyrån vid Axxell, Anders Levin tfn 044 739 7782 eller anders.levin@axxell.fi.

Undervisningen är gratis för den studerande. Avgifter kan tillkomma för studiematerial.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Bokföring och bokslutsnoteringar (delexamen), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

16 syyskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Turku
  • ruotsi

Kustannukset

Undervisningen är gratis, kostnader för studiematerial kan tillkomma

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Bokföring och bokslutsnoteringar (delexamen)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Axxell
Ratakatu 75
10300 Karjaa

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...

Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu