Ammatilliset perustutkinnot

Fot- och handvård, delexamen

Axxell, paikassa Parainen
Opiskelukieli
ruotsi
Opiskelukieli
ruotsi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Fot- och handvård, delexamen

Intresserad av att erbjuda kunder hand- och fotvård? Nu har du chansen att lära dig hur du gör estetiska behandligar för händer och fötter!

Trycket på speciellt fotvården är stor och efterfrågan på kunna hantera äldres händer och fötter är stort och därför erbjuder vi nu delexamen inom hår- och skönhetsbranschen. En delexamen passar bra t.ex. för dig som jobbar inom hemvård eller boende. Efter utbildningen kan du ge äldre eller de med behov av hjälp en guldkant i vardagen. Utbildningen handlar om välbehag och estetiska behandlingar, inte medicinsk fotvård.

Under kursen får du lära dig att göra hand- och fotvård på kunder, arbeta i olika kundservicesituationer och beakta arbetarskyddet och kundsäkerheten i ditt arbete. Utbildningen förverkligas som närstudier i Axxells skönthetssalong Esthetica i Pargas cirka 2 dagar/vecka med start 9.1.2024. Mellan närstudietillfällena jobbar du med uppgifter på egen hand. Utbildningen räcker till mars 2024. Utbildningen omfattar både teori och praktik i hand- och fotvård, närvaron under närstudiedagarna är viktig då fokus läggs på praktiska övningar som utförs på kunde i skolans övningssalong.

Undervisningen är gratis, men fot- och handvårdsinstrument köps in via skolan vid kursstart, ungefärligt pris 180€.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Fot- och handvård, delexamen, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fot- och handvård, delexamen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Axxell
Ratakatu 75
10300 Karjaa

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...

Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu