Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelma

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
12 kuukautta
suomi
Monimuotokoulutus
Ammatillinen koulutus
Espoo
Alkavat koulutukset
Espoo
25.9.2019 
22.1.2020 

Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelma

Koulutusohjelman jälkeen olet valmis Keskuskauppakamarin LKV- tai LVV-kokeeseen ja työskentelemään myyntineuvottelijana kiinteistönvälitysalalla. LKV-tutkinnon suoritettuasi erottaudut kilpailijoista, saat helpommin myyntitoimeksiantoja ja olet uskottava alan ammattilainen.

Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelma soveltuu kaikille kiinteistönvälityksestä kiinnostuneille ja alan vaihtoa kiinteistönvälityksen pariin suunnitteleville, esimerkiksi myyntineuvottelijoille, sijoitusneuvojille ja rakennuttajille.

Koulutuksen voi suorittaa myös Oulussa

Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelman toteutus ja sisältö

Kiinteistönvälittäjän koulutus toteutetaan kymmenenä koulutuspäivänä kahden päivän jaksoissa. Lisäksi opintoihin kuuluu 3–6 tuntia viikossa ohjattua etäopiskelua sekä LKV-harjoituskoe ja sen palaute. Etäjakson tarkoituksena on ymmärää kiinteistöalan toimintaympäristöä laajemmin sekä oppia soveltamaan koulutuspäivien teoriatietoa käytännön liike-elämään kiinteistönvälitysalalla. Lisäksi etäjaksoon kuuluu ohjattua verkko-opiskelua.

Koulutuksessa perehdytään osakehuoneistojen ja kiinteistöjen myyntiin ja vuokraukseen liittyvään juridiikkaan, hinta-arvioinnin perusteisiin sekä myynti- ja markkinointitoimenpiteisiin. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan Markkinointi-instituutin omilla nettisivuilla.

Tutkinto / todistus

Koulutus ei johda tutkintoon.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 3400 euroa (+ alv 24%).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti on valmentanut 87 toimintavuotensa aikana yli 360 000 ihmistä muutoksen tielle. Vuosittain määrä kasvaa noin 4 200 aikuisopiskelijalla. 98 % asiakkaista suosittelee Markkinointi-instituutin koulutusta. Markkinointi-instituutti kouluttaa liiketoiminnan keskeisillä osa-alueilla. Tarjonnassa on yli sata aihekokonaisuutta esimiestyön ja johtamisen, HR:n ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit

Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.