Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto | markkinointiviestintä (Oulu)

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
12 kuukautta
suomi
30.9.2020
Viimeinen hakuaika: 9.9.2020
   
Monimuotokoulutus
Oulu
Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto | markkinointiviestintä (Oulu)

Markkinointiviestintään suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto valmentaa sinut markkinointiviestinnän ammattilaiseksi. Liiketoiminnan ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen tutkinto. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.

Kasva markkinointiviestinnän ammattilaiseksi opiskelemalla itsellesi tutkinto. Opit hoitamaan markkinointiviestinnän projekteja ja toimenpiteitä. Otat myös haltuun digitaalisen markkinointiviestinnän keinot ja kanavat.

Ammatillisessa tutkinnossa työssäoppimisella on suuri rooli. Koulutus räätälöidään sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Opintojen sisältöjä suunniteltaessa voit huomioida myös työnantajasi tavoitteet. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Markkinointi-instituutin ohjaajalta.

Koulutus soveltuu henkilöille, joiden työtehtäviin markkinointiviestinnälliset tehtävät kuuluvat tai joita heille mahdollisesti on tulossa. 

Koulutuksen laajuus ja sisältö

Tutkinnon suunniteltu kesto on 12 kk, ja siihen sisältyy koulutuspäiviä sekä ohjattua etäopiskelua. Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.

Markkinointiviestintään suunnatussa liiketoiminnan ammattitutkinnossa sinulle räätälöidään henkilökohtainen opiskeluohjelma, jossa huomioidaan aiempi osaamisesi ja omiin työtehtäviisi liittyvät osaamistarpeet.
Koulutus koostuu innostavista koulutuspäivistä, verkkokursseista ja aktiivisesta digiläsnäolosta. Etäopiskelun aikana sovellat koulutuspäivien sisältöjä omaan työhösi ja kehität omaa käytännön kokemustasi markkinointiviestinnän tehtävissä.

Koulutuksessa opit suunnittelemaan ja toteuttamaan monikanavaisesti markkinointiviestinnän toimeksiannon. Koulutus sisältää mm. seuraavia aihealueita:

  • markkinoinnin viitekehys
  • markkinointiviestinnän suunnittelu
  • digitaalisen markkinoinnin toteutus ja mittaus.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon kaikille yhteisten opintojen teemoja ovat mm.:

  • liiketoimintataidot muuttuvassa toimintaympäristössä
  • kirjallinen työelämäviestintä 
  • vuorovaikutustaidot ja vakuuttava esiintyminen.

Opintosi täydentyvät valinnaisilla kursseilla, jotka mahdollistavat opintojen painottumisen asiakaskokemukseen ja palvelumuotoiluun tai projektinhallintaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | markkinointiviestintä (Oulu), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan Markkinointi-instituutin omien nettisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, markkinointiviestintä

Kustannukset

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta ja ehdot määräytyvät oppisopimustoimistossa. Kysy Markkinointi-instituutilta lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | markkinointiviestintä (Oulu)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti on valmentanut 87 toimintavuotensa aikana yli 360 000 ihmistä muutoksen tielle. Vuosittain määrä kasvaa noin 4 200 aikuisopiskelijalla. 98 % asiakkaista suosittelee Markkinointi-instituutin koulutusta. Markkinointi-instituutti kouluttaa liiketoiminnan keskeisillä osa-alueilla. Tarjonnassa on yli sata aihekokonaisuutta esimiestyön ja johtamisen, HR:n ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi


Arvioinnit

Liiketoiminnan ammattitutkinto | markkinointiviestintä (Oulu) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Uramahdollisuuksia erilaisille osaajille!

Teknologiayritysten monipuolisissa työtehtävissä tarvitaan talouden, hallinnon, viestinnän, markkinoinnin ja esimerkiksi vastuullisuuden osaajia.