Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
4–10 kuukautta (3–6 pv)
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotokoulutus
Espoo, Verkossa
Ammatillinen koulutus

Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelma

Tällä hetkellä Rastor-instituutti järjestää kaikki koulutuspäivät etäyhteydellä. Rastor-instituutti takaa vaikuttavan koulutuksen myös etänä!

Selvitä oman organisaatiosi digitaalisen markkinoinnin kehittämiskohteet ja opi suunnittelemaan ja toteuttamaan vaikuttavaa markkinointia. Koulutuksen sisältö räätälöidään sinulle yksilöllisesti, joten kehityt juuri sinulle ja työnantajallesi tärkeimmissä digimarkkinoinnin alueissa. Useita aloitusvaihtoehtoja.

Käytännönläheisen Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelman käytyäsi toteutat näkemyksellisesti digimarkkinointia, some-kanavia ja verkkokauppaa ja kehität sitä kautta organisaatiosi liiketoimintaa. Hallitset useita tapoja kasvattaa verkkosivuston kävijämäärää ja näkyvyyttä sosiaalisen median avulla.

Koulutuksen sisältö

Tämä digimarkkinoinnin koulutus sopii markkinoinnin perusteet ja sosiaalisen median periaatteet hallitseville, mutta osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta digitaalisten markkinointivälineiden käytöstä. Koulutus soveltuu hyvin esimerkiksi yrittäjille, jotka haluavat tukea liiketoimintaansa digimarkkinoinnin keinoin. Koulutuksesta on eniten hyötyä, jos työssäsi hoidat digimarkkinointia, mutta se ei ole edellytys osallistumiselle.

Valitset tarjonnasta kolme kurssia (tai enemmän):

  • Sisältöstrategia digitaalisessa viestinnässä
  • Digimarkkinointi
  • Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi
  • Sosiaalinen media markkinoinnissa
  • Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa
  • Verkkokauppa haltuun
  • Sisäinen some
  • Google Ads -hakusanamainonta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus sopii markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä toimiville, yrittäjille sekä kaikille jotka haluavat laajentaa digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalista median osaamistaan ja käyttöä työssään.

Koulutukseen ilmoittaudutaan Rastor-instituutin verkkosivuilla.

Tutkinto / todistus

Kurssi ei johda tutkintoon.

Kustannukset

Osallistumismaksu 2950 € (+ alv 24%).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Tällä hetkellä Rastor-instituutti järjestää kaikki koulutuspäivät etäyhteydellä. Rastor-instituutti takaa vaikuttavan koulutuksen myös etänä! Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit

Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: