Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Uusi esihenkilö -verkkokoulutus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
suomi
600 EUR + alv 24%
joustava aloitus
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus
Rastor-instituutti

Uusi esihenkilö -verkkokoulutus

Opiskele esihenkilötyötä verkossa itsenäiseen tahtiin helposti ja hauskasti. Selkeät ja innostavat verkkoaineistot johdattavat sinut esihenkilötyöhön, sen vastuisiin ja velvotteisiin. Videoiden, podcastien, lukumateriaalien ja pohdintatehtävien avulla opit johtamaan ja motivoimaan itseäsi ja tiimiäsi kohti loistavia tuloksia. Saat tästä verkkokoulutuksesta hyvät eväät esihenkilöroolisi alkutaipaleelle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Uusi esihenkilö -verkkokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutuksessa opit esihenkilön työoikeudelliset vastuut ja velvollisuudet ja opit hoitamaan esihenkilötyötä säädösten mukaisesti. Otat haltuun talouden perusteet ja tunnistat, miten omat päätöksesi ja oman yksikkösi toiminta vaikuttavat kannattavuuteen ja liiketoimintaan. Syvennyt myös itsesi johtamiseen ja kehität viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi.

Laadukas ja monipuolinen verkkokurssi koostuu esihenkilötilanteita aidosti havainnollistavista videoista, podcasteista, teksteistä sekä harjoituksista, joissa reflektoit omaa esihenkilötyötäsi. 
 
Uusi esihenkilö -verkkokoulutus on sinua varten, jos olet juuri aloittanut esihenkilönä tai harkitset ensimmäiseen esihenkilötehtävääsi hakeutumista. Kurssin antamat tiedot, taidot ja oivallukset auttavat sinua heti alkumetreillä rakentamaan hyvää esihenkilökulttuuria organisaatioosi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Uusi esihenkilö -verkkokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Uusi esihenkilö -verkkokoulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Uusi esihenkilö -verkkokoulutus täytä seuraavat tiedot: