Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Yrittäjän ammattitutkinto – urheiluala

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12–18 kk
suomi
400 EUR
14.10.2021
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus

Yrittäjän ammattitutkinto – urheiluala

Urheilija, harkitsetko oman yrityksen perustamista? Haluaisitko hyödyntää urheilu-uralla hankkimiasi kokemuksia yritystoiminnassa? Urheilualalle suunnatussa yrittäjän ammattitutkinnossa kirkastat liikeideasi ja teet suunnitelmat yrityksesi kannattavaan toimintaan ja markkinointiin. Saat sparrausta kokeneilta urheilualan asiantuntijoilta ja tukiverkoston muista urheiluyrittäjistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto – urheiluala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutuksessa keskityt aluksi yrityksesi peruskuntoon. Ammattilaisten johdolla kirkastat liikeideasi ja laadit liiketoimintasuunnitelman, jolle menestyvä yritystoimintasi perustuu. Valmentajinasi toimivat mm. entiset huippu-urheilijat ja urheilualan vaikuttajat, jotka ovat hankkineet kannuksensa myös menestyksekkäällä yritystoiminnalla.

Tekniikka- ja taktiikkaharjoitteissa perehdyt talouden tunnuslukuihin ja kirjanpitoon. Pohdit oman yrityksesi kannattavuuteen vaikuttavia tekijöitä ja opit mm. hinnoittelemaan tuotteesi ja palvelusi oikein. Suunnittelet myös, miten hankit asiakkaasi ja miten myyt ja markkinoit tuotteesi tai palvelusi.

Herkistelyvaiheessa paketoit vielä tuotteesi ja virität brändisi maailmanvalloitukseen. Saat käytännön vikkejä tuotteistamiseen ja brändin rakentamiseen myös pitkälle tulevaisuuteen.

Urheilualalle suunnattu yrittäjän ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka urheilu-urasi ohella tai sen jälkeen suunnittelet yritystoiminnan käynnistämistä. Tutkinto sopii myös sinulle, joka olet hiljattain perustanut yrityksen ja haluat vauhdittaa sen toimintaa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto – urheiluala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Yrittäjän ammattitutkinto – urheiluala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto – urheiluala täytä seuraavat tiedot: