Sivuston käyttötapa: Mobiili

Politiikan tutkimus ja historia

Voionmaan koulutuskeskus
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Tampere
Kansanopistot

Video

Uusia Ulottuvuuksia Voionmaalta

Politiikan tutkimus ja historia

 Politiikan tutkimus ja historia, Voionmaan koulutuskeskus

Politiikan tutkimuksen ja historian linja

Voionmaan koulutuskeskuksessa alkaa syksyllä 2019 uutena koulutuslinjana politiikan tutkimuksen ja historian opintolinja. Lukuvuoden aikana suoritetaan historian perusopinnot 25 opintopistettä ja politiikan tutkimuksen perusopinnot, 25 opintopistettä. Opinnot tehdään Tampereen yliopiston avoimen yliopiston vaatimusten mukaisesti. 

Koulutukseen otetaan enintään 20 henkilöä. Koulutukseen sisältyy myös kielten opetusta, sisältö selvitetään ja sovitaan henkilökohtaisessa haastattelussa. 

Opiskelu

Avoimen yliopiston opinnot, opiston lähiopetus ja perehdyttämiskoulutus auttavat sinua opinnoissa suoriutumisessa sekä pääsykokeissa. Opit lukuvuoden aikana akateemisen opiskelun käytäntöjä, kuten luento-opetuksen menettelytavat, kirjatentteihin valmistautumiset, Moodlen käytön, tieteellisen kirjoittamisen sekä informaation hakukäytännöt.

Lukuvuoden opetukseen sisältyy lukupiirit ylioppilastutkintolautakunnan arvosanojen korottamiseksi. Jos olet aikaisemmin opiskellut historiaa tai politiikan tutkimusta, voit opiskella korvaavasti muita opintoja, joita tarjonnastamme löytyy. Esimerkiksi voit yhdistää historian ja kasvatustieteen opinnot, jos tavoitteena on tulevaisuudessa pedagoginen ura.

Politiikan tutkimuksen perusopinnot

Voionmaalla opiskellessasi sinulla on mahdollisuus kartuttaa 50 opintopistettä historian ja politiikan tutkimuksen perusopintoja Tampereen avoimen yliopiston vaatimusten mukaisesti. Opintoihin sisältyvät avoimen yliopiston luennot ja tenttiin valmistautumiset sekä harjoitukset ja pienryhmäharjoitukset. Avoimen yliopiston opintopisteet on mahdollista hyödyntää myöhemmissä yliopiston ja ammattikorkeakoulun opinnoissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Politiikan tutkimus ja historia, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena Voionmaan koulutuskeskuksen kansanopistolinjoille ovat 18 vuoden ikä ja kiinnostus alaan. Aikaisempaa työkokemusta tai opintoja ei vaadita.

Kaikki hakijat haastatellaan ennen opintojen alkua. Hakijat kutsutaan haastatteluun henkilökohtaisesti.

Kysy hakuajoista ja hakemisesta Voionmaan koulutuskeskukselta.

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Politiikan tutkimus ja historia? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Voionmaan koulutuskeskus

Voionmaan koulutuskeskus

Tervetuloa Voionmaan koulutuskeskukseen!

Voionmaan koulutuskeskus on viestintään ja taiteeseen erikoistunut oppilaitos, joka sijaitsee Tampereen yliopiston TietoPinni -rakennuksessa. Voionmaan koulutuskeskuksessa opiskelee vuosittain reilut 100 opiskelijaa kansanopistolinjoilla. Mediakoulutuksen lisäksi tarjolla on avoimen yliopiston koulutuslinjat kasvatustieteistä, psykologiasta sekä politiikan tutkimuksen ja historian opintoja. Lukuvuoden mittainen kansanopistokoulutus alkaa vuosittain elokuun...


Lue lisää oppilaitoksesta Voionmaan koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Voionmaan koulutuskeskus

TietoPinni, Tampereen yliopisto
Kanslerinrinne 1
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.voio.fi

Arvioinnit

Politiikan tutkimus ja historia ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.