Sivuston käyttötapa: Mobiili

Valtio-opin linja

Voionmaan koulutuskeskus
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Tampere
Kansanopistot

Video

Uusia Ulottuvuuksia Voionmaalta

Valtio-opin linja

Valtio-oppi

Valtio-opin linja

Valtio-opin linja on sinulle, jos pohdit tulevan ammattisi vaatimuksia tai haluat viettää välivuoden hyödyllisesti opiskellen. Tai Sinulle, jos haluat varmistaa politiikan tutkimuksen perusopinnot, koska valtio-opissa rajoitetaan avoimen opiskelijamäärää. Lukuvuoden aikana suoritetaan politiikan tutkimuksen perusopinnot, 25 opintopistettä, Tampereen yliopiston avoimen yliopiston vaatimusten mukaisesti. 

Opiskelu

Avoimen yliopiston opinnot, opiston lähiopetus ja perehdyttämiskoulutus auttavat sinua opinnoissa suoriutumisessa sekä pääsykokeissa. Opit lukuvuoden aikana akateemisen opiskelun käytäntöjä, kuten luento-opetuksen menettelytavat, kirjatentteihin valmistautumiset, Moodlen käytön, tieteellisen kirjoittamisen sekä informaation hakukäytännöt.

Politiikan tutkimuksen perusopinnot

Voionmaalla opiskellessasi sinulla on mahdollisuus kartuttaa 25 opintopistettä politiikan tutkimuksen perusopintoja Tampereen avoimen yliopiston vaatimusten mukaisesti. Opintoihin sisältyvät avoimen yliopiston luennot ja tenttiin valmistautumiset (tenttiminen jää omalle vastuulle) sekä harjoitukset ja pienryhmäharjoitukset. Avoimen yliopiston opintopisteet on mahdollista hyödyntää myöhemmissä yliopiston ja ammattikorkeakoulun opinnoissa.

Opintovuosi Voionmaan koulutuskeskuksessa ei vaikuta paikkaasi yliopistojen ensikertalaiskiintiössä. Mikäli tulevaisuudessa haet yliopistoon, olet edelleen oikeutettu hakemaan ensikertalaiskiintiössä huolimatta opiskeluvuodestasi kansanopistossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valtio-opin linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena Voionmaan koulutuskeskuksen kansanopistolinjoille ovat 18 vuoden ikä ja kiinnostus alaan. Aikaisempaa työkokemusta tai opintoja ei vaadita.

Kaikki hakijat haastatellaan ennen opintojen alkua. Hakijat kutsutaan haastatteluun henkilökohtaisesti.

Kysy hakuajoista ja hakemisesta Voionmaan koulutuskeskukselta.

Kustannukset

Lukukausimaksu 3915 e, hinta sisältää lounaan koulupäivinä.

Opiskelumaksut on jaettu 9 erään (5 syyslukukaudella ja 4 kevätkaudella). Yhden erän suuruus on 435 e.

Lukukausimaksun voi maksaa myös yhdessä tai kahdessa erässä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valtio-opin linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Voionmaan koulutuskeskus

Voionmaan koulutuskeskus

Tervetuloa Voionmaan koulutuskeskukseen!

Voionmaan koulutuskeskus on viestintään ja taiteeseen erikoistunut oppilaitos, joka sijaitsee Tampereen yliopiston TietoPinni -rakennukseen. Voionmaan koulutuskeskuksessa opiskelee vuosittain reilut 100 opiskelijaa kansanopistolinjoilla. Mediakoulutuksen lisäksi tarjolla on avoimen yliopiston koulutuslinjat kasvatustieteistä, psykologiasta ja valtio-opista. Lukuvuoden mittainen kansanopistokoulutus alkaa vuosittain elokuun puolivälissä ja kestää kesäkuun...


Lue lisää oppilaitoksesta Voionmaan koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Voionmaan koulutuskeskus

TietoPinni, Tampereen yliopisto
Kanslerinrinne 1
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.voio.fi

Arvioinnit

Valtio-opin linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.