Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lääketieteen lyhyt opintolinja

Etelä-Pohjanmaan Opisto
Yhteenveto
4 kuukautta
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Ilmajoki
Kansanopistot
Lääketiede, lyhyt

Lääketieteen lyhyt opintolinja

Lääketieteen pääsykokeeseen valmentava linja, jolla opetus kestää ainoastaan kevätlukukauden. Linja on tarkoitettu erityisesti niille, joilla on jo kohtalaisen hyvät tiedot lukion fysiikassa ja kemiassa.

Opiskelupaikka Etelä-Pohjanmaan Opistossa ei muuta asemaasi korkeakouluhaun ensikertalaiskiintiössä. Etelä-Pohjanmaan Opistossa voit siis turvallisesti kokeilla omaa alaasi menettämättä ensimmäistä kertaa korkeakouluun hakevan etua. Opinnot oikeuttavat myös Kelan opintotukeen. Etelä-Pohjanmaan Opisto on toisen asteen oppilaitos, joten korkeakouluopintojen opintotukikuukaudet säilyvät. EPO:ssa suorittamasi opinnot nopeuttavat valmistumistasi.

Opintojen sisältö

Opetuksessa keskitytään erityisesti fysiikkaan ja kemiaan, biologian kurssit kerrataan lukion opettajan ja lääkärien opettaessa. Orientoivalla kurssilla käsitellään kansansairauksia ja kurssilla on asiantuntijoiden luentoja.

Kevään aikana harjoitellaan lääketieteellisten aineistojen ymmärtämistä ja vastaamista tekstin pohjalta. Harjoituspääsykokeita (simuloituja) kokeita on keväällä neljä.

Lääketieteen opinnot

  • Fysiikka
  • Kemia
  • Biologia
  • Orientoiva opetus
  • Pääsykokeen vastaustekniikka
  • Simuloidut kokeet

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lääketieteen lyhyt opintolinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on lukion tai muun vastaavan koulutuksen suorittaminen. Hakemuksen liitteenä tulee olla ylioppilastodistus ja lukion päättötodistus tai viimeinen lukion jaksotodistus. Liitteeksi käyvät myös vastaavat todistukset muista oppilaitoksista.

Haku koulutukseen tapahtuu oppilaitoksen nettisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopisto, lääketieteen lyhyt opintolinja

Kustannukset

Koulutus on maksullista. Lisätietoa hinnasta saat oppilaitokselta. Opintolinjalla opiskelu on päätoimista opiskelua ja oikeuttaa opintotukeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääketieteen lyhyt opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Opistolta vauhtia jatko-opintoihin! Etelä-Pohjanmaan Opiston opintolinjoilta voit hakea vauhtia yliopisto- tai AMK-opintoihin ja kehittää samalla opiskelutaitojasi. Voit aloittaa korkeakouluopinnot heti lukion jälkeen ilman pääsykokeita ja sisällyttää opistolla suorittamiasi tutkinnon osia myöhemmin korkeakoulututkintoon. Opiskelun kautta saat edellytyksiä pääsykokeisiin, jatko-opintoihin ja työelämään....


Lue lisää oppilaitoksesta Etelä-Pohjanmaan Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Opistontie 111
60800 Ilmajoki

 Näytä puhelinnumero
www.epopisto.fi

Arvioinnit

Lääketieteen lyhyt opintolinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla pelastetaan ihmishenkiä

Terveysteknologian ammattilaiset kehittävät teknologiaratkaisuja, jotka tarjoavat parempaa hoitoa potilaille, apua ammattilaisille ja hyvinvointia Suomelle.