Tuotannon esimies johtaa elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksessa oman osastonsa toimintaa ja henkilöstöä tuotantotavoitteiden saavuttamiseksi. Työtehtäviin kuuluvat mm. työnjohtotehtävät sekä seuranta ja raportointi. Työssä tarvitaan tulosvastuullisuutta ja monitaitoisuutta.
Palkka ja tietoa ammatista Tuotannon esimies / työnjohtaja (elintarviketeollisuus)
Tuotannon esimies vastaa osastonsa henkilöstöstä, teknologiasta, raaka-ainetilauksista sekä laitteiden ja tuotantotilojen puhdistuksesta. Työtehtävät ja vastuualueet vaihtelevat tuotantolaitoksen toiminnan ja organisoinnin mukaan.
Työnjohtotehtävissä tuotannon esimies vastaa osaston toiminnan tehokkuudesta päivä- ja viikko-ohjelmien mukaan. Hän vastaa
Elintarviketeollisuuden tuotantolaitokset.
Ammattikorkeakoulussa voi suorittaa tutkinnon insinööri (AMK) bio- ja elintarviketekniikkaan suuntautuen.
Helsingin yliopistossa voi opiskella elintarvike- ja ravitsemustieteitä ja suorittaa ylemmän korkeakoulututkinnon elintarviketieteiden maisteri.
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset