Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

4D - kielet, yhteiskunta ja työelämä

Axxell
Yhteenveto
suomi
3.10.2022
   
Lähiopetus
Karjaa
Ammatilliset perustutkinnot

4D - kielet, yhteiskunta ja työelämä

Haluatko saada ammatin ja suorittaa perustutkinnon? Onko äidinkielesi muu kuin suomi? Tämä koulutus on askel kohti ammattia ja mielenkiintoista uraa! Tässä koulutuksessa opiskelet ammatillisen perustutkinnon yhteiset tutkinnon osat. Näiden opintojen avulla vahvistat taitoja, jotka tarvitaan kaikissa ammateissa, työssä ja elämässä. Koulutuksen aikana suoritat osatutkinnon ja 35-50 osaamispistettä. Koulutuksen suorittamisen jälkeen voit jatkaa opintojasi sinua kiinnostavalla alalla. Voit jatkaa minkä tahansa perustutkinnon opintoja ja opiskella esimerkiksi merkonomiksi, talonrakentajaksi tai toimitilahuoltajaksi.

 

Yhteiset tutkinnon osat ovat opintoja, jotka kuuluvat kaikkiin ammatillisiin perustutkintoihin. Nämä ovat esimerkiksi suomi toisena kielenä, matematiikka, englanti ja työelämässä toimiminen. Kaikki koulutuksen aikana suoritetut opinnot hyväksiluetaan osaksi perustutkintoa, kun jatkat opintoja. Jos olet jo aikaisemmin suorittanut 145 osaamispisteen laajuisen ammatillisen osatutkinnon, saat tästä koulutuksesta koko tutkintoon tarvittavat viimeiset 35 osp.

Uusi koulutus alkaa syksyllä 2022 Axxellin tiloissa osoitteessa Ratakatu 75, Karjaa. Koulutuksessa opiskelet tutkinnon osat Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen (11 osp), Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen (9 osp) ja Työyhteisössä toimiminen (15 osp). Työyhteisössä toimiminen -tutkinnon osan suorittamiseen kuuluu työharjoittelua sinua kiinnostavalla alalla.

Koulutuksessa kehität opiskelu- ja urasuunnittelutaitoja ja tutustut suomalaisen työelämän pelisääntöihin. Opit myös kestävästä kehityksestä ja yrittäjyydestä. Harjoittelet IT-taitoja, kirjoittamista ja erilaisten tekstien ymmärtämistä. Opintojen aikana kuljet kohti sitä, mitä haluat tehdä työksesi.

Opinnot edellyttävät, että opiskelijoilla on oma tietokone käytössä tai mahdollisuus käyttää tietokonetta vapaa-ajalla. Kirjoitus- ja muistiinpanovälineet (esimerkiksi vihko ja kynä) opiskelija hankkii itse.

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Tämä tarkoittaa, että osa opinnoista tehdään koulussa, osa kotona etäopiskeluna ja osa työpaikalla. Kotona opiskelet Itslearning oppimisalustan avulla. Sieltä löydät kurssimateriaalit ja kotitehtävät. Koulutus kestää noin 6 kuukautta. 

Koulutusta ei tule sekoittaa kielikoulutukseen tai kotoutumiskoulutukseen – kyseessä on ammatillinen koulutus.

Jos et aikaisemmin ole opiskellut suomea, voit kääntyä Lärkkullan puoleen. Lärkkulla tarjoaa suomekielen kursseja perustasolla Karjaalla, tutustu www.larkkulla.net

Tästä voit lukea vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta 4D - kielet, yhteiskunta ja työelämä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Opetus on ilmaista.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta 4D - kielet, yhteiskunta ja työelämä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
4D - kielet, yhteiskunta ja työelämä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Englannin kieltä ja viestintää!

Kieliasiantuntijaksi, kieltenopettajaksi tai taitavaksi viestijäksi! Englannin kielen, monikulttuurisuuden sekä viestinnän ja journalistiikan opintoja.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta 4D - kielet, yhteiskunta ja työelämä täytä seuraavat tiedot: