Sivuston käyttötapa: Mobiili

Artesan, guldsmide - Grundexamen inom konstindustrin

Axxell
Yhteenveto
ruotsi
19.8.2020
   
Espoo
Ammatilliset perustutkinnot

Artesan, guldsmide - Grundexamen inom konstindustrin


 
Taideteollisuusalan perustutkinto

Haluatko toteuttaa mielenkiintoisia ja toimivia koruja, kehittää ideoita ja haastaa omaa luovuuttasi? Koulutamme korualan ammattilaisia, jotka ymmärtävät korun valmistuksen. Ajatuksesta luovan prosessin kautta korun valmistukseen ja viimeistelyyn asiakkaalle luovutettavaan koruun.

Opiskelet pääasiallisesti kultasepänalaa, joka pohjautuu vahvoihin kädentaitoihin. Pääpaino on vahvoissa teknisissä kädentaidoissa, joita tukevat materiaalintuntemus, erilaiset tekniikat ja kivenistutus.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, missä oma tekeminen ja aktiviteetti luovat kehykset lopputulokselle. Pääpaino on pajatyöskentelyssä, johon on integroitu teoriaopetus. Lähiopetus järjestetään iltaisin ja viikonloppuisin. Koulutukseen kuuluu myös työssä oppimista

Kustannus

Opetus on ilmaista, mutta materiaalikustannuksia tulee.

opiskeluaika

elokuu 2020- kesäkuu 2022

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Artesan, guldsmide - Grundexamen inom konstindustrin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Opetus on ilmaista, mutta opiskelija maksaa materiaalikustannuksia. Yleensä materiaalikustannukset ovat noin 500-700€ koko opiskeluajasta. Kustannukset ovat suurimmillaan ensimmäisen vuoden aikana, sen jälkeen työt ovat yleensä tilaustöitä.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Artesan, guldsmide - Grundexamen inom konstindustrin? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter– vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många. Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxells vuxenutbildningar skräddarsys just för dig med hänsyn till dina behov. Tidigare utbildning och erfarenhet tas i beaktande och...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi Siirry oppilaitoksen kotisivulle


Arvioinnit

Artesan, guldsmide - Grundexamen inom konstindustrin ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: