Sivuston käyttötapa: Mobiili

Grundexamen i turism | turisttjänsteman

Axxell
Längd: 1,5 år
Utbildningstakt: Flera studiemetoder
Utbildningsort: Turku
Utbildare: Axxell

Grundexamen i turism | turisttjänsteman

Turisttjänsteman, Axxell

Turisttjänsteman – grundexamen i turism som vuxen 

Vill du börja jobba inom turistbranschen eller få papper på vad du redan kan? Då är den här utbildningen för dig! Utbildningen är en förberedande utbildning för fristående examen och är flexibelt uppbyggd så att du kan både jobba eller t.ex. vara moderskaps-/familje-/vårdledig samtidigt som du studerar.

Turisttjänstemannen är turistbranschens informations- och försäljningsexpert. Typiska arbetsplatser är kommunens/stadens turistinformation, hotell, trafikföretag och resebyråer; platser som kunderna vänder sig till för att få professionell service då de planerar sin resa. En av turisttjänstemannens viktigaste egenskaper är att kunna beakta kundernas behov och att hjälpa dem att hitta den resa eller upplevelse de söker.

Under utbildningen följer du en personlig studieplan som lämpar sig just för dig och ditt kunnande tas i beaktande. De enda förkunskaper som krävs är grundskoleexamen. Den be- räknade studietiden är 1,5 år. Utbildningen förverkligas i stor utsträckning i Pargas men vissa studiepass kommer även att möjliggöras per videokonferens, i flerform eller som distansstudier, beroende på gruppens sammansättning. Vissa examensdelar kan även avläggas på egen ort. Ifall du redan har kunskaper som motsvarar examensgrunderna kan du avlägga examen utan förberedande utbildning.

Om du vill förbättra ditt kunnande inför examensdelarna - Hur gör du då?

Vid Axxell Pargas har du två möjligheter:

A. Axxell Pargas ordnar förberedande utbildning för grupper. Kontakta oss per e-post om du har frågor gällande den förberedande utbildningen.

B. Studera på läroavtal. Du gör då tillsammans med din handledare vid läroavtalsbyrån, din arbetsplatshandledare och en representant från skolan upp en personlig examensplan utgående från dina behov och ditt kunnande.

Mer information

För att beställa information om utbildningen, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

För att beställa gratis information om Grundexamen i turism | turisttjänsteman, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Ansökningen sker på Axxells websida.

Examen / diplom

Grundexamen i turism, turisttjänsteman

Kostnader

58 € (examensavgift)

Beställ information

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om Grundexamen i turism | turisttjänsteman.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Skicka din intresseanmälan

Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Axxell

Axxell

Axxell – erbjuder högklassig utbildning på svenska och finska

Axxell erbjuder mångsidig utbildning för såväl ungdomar som vuxna. Du kan välja att avlägga en examen från Axxells stora utbud av yrkesutbildning för både ungdomar och vuxna, men du har också möjlighet att utveckla dig själv och din yrkeskunskap genom...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi