Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hevostalouden ammattitutkinto

Axxell
Yhteenveto
ruotsi
Syksy
   
Lähiopetus
Kemiö
Ammattitutkinnot

Hevostalouden ammattitutkinto

Hevostalouden ammattitutkinnon suorittanut osaa huolehtia hevosten hyvinvoinnista, käsitellä hevosia turvallisesti sekä toimia alan yritystoiminnassa työntekijänä tai yrittäjänä. Osaamisalakohtaisen erikoistumisen mukaan hevostalouden ammattitutkinnon suorittanut osaa toimia hevoskasvatuksen tai hevosavusteisten palvelujen tuottajana, ravivalmennuksen työtehtävissä, ratsuhevosen kouluttamisen ja valmennuksen tehtävissä tai ratsastuksenopettamisen työtehtävissä. 

Tutkintoon johtava koulutus 

Axxell Brusaby järjestää vuonna 2018 koulutuksen, jossa erikoistumisvaihtoehto on hevosavusteisten palvelujen tuottaminen. Koulutuksen kesto on noin 1,5 vuotta. Opiskelu toteutetaan monimuotoisena. Lähiopetusjaksoja on kerran kuukaudessa 3-5 päivää kerrallaan. Koulutukseen kuuluu myös etäopiskelua (kirjallisia suunnittelutehtäviä sekä työpaikalla oppimista). Koulutukseen sisältyy tutkintoon vaadittavat näytöt. HUOM! Opetus- ja tutkintokieli on ruotsi! Kouluruotsilla pärjää kuitenkin hyvin, tärkeintä on oma halu oppia.

Koulutukseen päästäksesi sinulla on oltava hevostalouden perustutkinto tai vastaavat taidot. Lisäksi sinulla pitää olla sopiva työpaikka, jossa voit harjoitella valitsemasi osaamisalan ja riittävä hevosmateriaali. Näytöt suoritetaan työpaikalla.  

Tutkinnon suorittamista varten opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Tutkinnon suorittaminen kestää noin 1,5 vuotta.

Tarjoamme seuraavat osaamisalat

Hevosavusteisten palvelujen tuottamisen osaamisala, hevospalvelujentuottaja 

  • Hevospalvelujentuottaja osaa tuotteistaa hevosavusteisia palveluja ja valmistella sekä toteuttaa palvelukokonaisuuksia erilaisille asiakkaille ja myös erityisryhmille. Hän opettaa ratsastusta ja hevostaitoja. 
  • Palvelujen tuottaja käyttää asiakkaille sopivia hevosia ja suunnittelee toiminnan asiakkaiden tarpeiden mukaan yhdessä hoito- ja hyvinvointialan ammattilaisten kanssa.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen perushinta on 450 euroa. Lisäksi opiskelijalle tulee osaamisalasta erilaisia kurssimaksuja. Lisäksi pitää varautua hankkimaan jonkin verran kirjallisuutta. 

Mahdollisuus oppisopimusopiskeluun - ota yhteys oppisopimustoimistoon klara.roos@axxell.fi, puh. 044 739 7359.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hevostalouden ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Koulutuksen perushinta on 450 euroa (työttömille puoleen hintaan. HUOM! TE-toimiston todistus työttömyydestä esitettävä!). Lisäksi opiskelijalle tulee osaamisalasta erilaisia kurssimaksuja. Lisäksi pitää varautua hankkimaan jonkin verran kirjallisuutta.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hevostalouden ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter– vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många. Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxells vuxenutbildningar skräddarsys just för dig med hänsyn till dina behov. Tidigare utbildning och erfarenhet tas i beaktande och...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvoinnit
Arvioinnit
Hevostalouden ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Koira-alasta ammatti!

Tule mukaan 8.2.2021 alkavaan koiralähtöiseen Koulutusohjaajan omatoimiseen verkkokoulutukseen. Valmistut kesäkuussa ja pääset auttamaan asiakkaita saman tien.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hevostalouden ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: