Laitoshuoltaja / Toimitilahuoltaja (AT)

Axxell
Yhteenveto
suomi
Syksy
   
Lähiopetus
Karjaa
Ammattitutkinnot

Laitoshuoltaja / Toimitilahuoltaja (AT)

Laitoshoitaja on yksi tärkeimmistä linkeistä hyvän puhtauden varmistamiseksi, että puhdistaminen on ammattimaista ja hygieeninen ja että kiinteistöt ovat edustavia ja pinnat hyvin hoidettuja. Henkilöstön kysyntä on erittäin suuri ja sinulla on tosi hyvät mahdollisuudet saada työpaikkaa koulutuksen jälkeen. Toimitilahuoltajana ja laitoshuoltajana sinulla on liikkuva työ ja voit työskennellä eri tehtävissä eri työpaikoilla.

Koulutus toteutetaan lähiopinnoissa 1–4 päivää/kk ja etäopetuksella. Jokaisessa tutkinnon osassa näytät ammatillista osaamista, jossa osaat toimia asiakaskohteessa puhdistuspalvelualan työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti. Harjoittelujakso on yksilöllinen ja riippuu aikaisemmasta osaamisestasi. Täyden tutkinnon saat noin 1,5 vuodessa.

Kiinteistö- ja puhtausalan ammattitutkintoon kuuluu 150 osaamispistettä (kp). On myös mahdollista opiskella yhtä tai useampia tutkinto-osia (osatutkinto).

Toimitilahuollon osaamisalan tutkintonimikkeitä ovat laitoshuoltaja ja toimitilahuoltaja (AT). Koulutus koostuu kahdesta pakollisesta tutkinnonosasta: Asiakaslähtöisten siivous- ja kiinteistöpalvelujen sekä Toimitilahuoltaja; laitoshygieniapalvelut tai Laitoshuoltaja; ylläpitosiivouspalvelut.

Tutkinnon puitteessa löydät monta vaihtoehtoa valinnaisista tutkinnonosista. Voit valita vapaasti oman kiinnostuksesi ja tarpeesi perusteella tai valita ne, joita tarjoamme Axxell; issa. Tarjoamamme valinnaisia osia ovat perussiivouspalvelut, tekstiilien huoltaminen, ympäristönhuoltopalvelut ja huonekasvien huoltamineen.

Toimitilahuoltajana (AT) toimit asiakaskohteessa toimitilahuollon työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti. Toteutat asiakaskohteen ylläpitosiivouksen ja jaksoittaisen siivouksen. Lisäksi osaisit, valintojesi mukaisesti, suunnitella ja toteuttaa puhtauspalveluja erilaisissa asiakaskohteissa, joita ovat elintarviketeollisuuslaitokset, erityiskohteet, hotelli- ja majoitustilat, kauppakeskukset ja myymälätilat, kulttuurihistorialliset kohteet, liikennevälineet, oppilaitokset ja päiväkodit, puhdastilat, rakennussiivous, teollisuuslaitokset, terveydenhuoltotilat tai uima-allas- ja kylpylätilat.

Laitoshuoltajana (AT) toimit asiakaskohteessa laitoshuollon työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti. Osaat toteuttaa ylläpitosiivousta, eristyssiivousta ja toteutat huoltohuonetehtäviä sekä käsittelet ja lajittelet jätteitä. Lisäksi laitoshuoltaja osaa toteuttaa ruokahuoltotehtäviä ja vuodehuoltotehtäviä. Ja valintojensa mukaisesti, suunnitella ja toteuttaa puhtauspalveluja erilaisissa asiakas- kohteissa, joita ovat elintarviketeollisuuslaitokset, erityiskohteet, hotelli- ja majoitustilat, kauppakeskukset ja myymälätilat, kulttuurihistorialliset kohteet, liikennevälineet, oppilaitokset ja päiväkodit, puhdastilat, rakennussiivous, teollisuuslaitokset tai uima-allas- ja kylpylätilat.

Koulutus maksaa 225€, työttömille ja lomautetuille puoleen hintaan (todistus työttömyydestä tai lomautuksesta esitettävä). Koulutusmaksu voidaan maksaa erissä.

Koulutus on kaksikielinen (suomi/ruotsi). Jos äidinkielesi on muu kuin koulutuksen kieli, sinun tarvitsee osoittaa koulutuskielen riittävää osaamista.

Voit myös opiskella oppisopimuksella. Yhteyshenkilönä toimii silloin oppisopimussuunnittelija Klara Roos, puh. 044 739 7359

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laitoshuoltaja / Toimitilahuoltaja (AT), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Koulutus maksaa 225€, työttömät ja lomautetut 50% alennusta (todistus työttömyydestä tai lomautuksesta esitettävä). Koulutusmaksu voidaan maksa erissä.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laitoshuoltaja / Toimitilahuoltaja (AT)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Laitoshuoltaja / Toimitilahuoltaja (AT) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Laitoshuoltaja / Toimitilahuoltaja (AT) täytä seuraavat tiedot: