Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Merkonom (flerform)

Axxell
Yhteenveto
ruotsi
18.8.2022
   
Lähiopetus
Turku
Ammatilliset perustutkinnot

Merkonom (flerform)

Bli merkonom i Åbo! Ny utbildning startar i augusti 2022!

Vill du byta bransch? Vill du ha en examen eller uppdatera dina kunskaper i ekonomibranschen?

För dig med grundexamen i affärsverksamhet öppnas många nya dörrar. Utbildningen erbjuder dig en bra grund i ekonomi och affärsverksamhetsamhet. Som merkonom kan du arbeta med olika uppgifter inom såväl handel som förvaltning och kunnande inom ekonomiförvaltning är färdigheter som uppskattas inom alla branscher. Funderar du eller har du någon gång funderat på att bli egenföretagare men är osäker på allt det administrativa företagandet medför? Här har du lösningen! Genom utbildningen får du såväl praktisk som teoretisk kunskap om allt du behöver för att själv sköta bokföringen, betala löner och se över lönsamheten i ditt företag.

Utbildningen börjar i Åbo 18.8.2022 och slutar 31.5.2024. Utbildningen ordnas som flerformsstudier med hjälp av inlärningsplattformen Itslearning (1-2 närstudiedagar vid Axxell i Åbo och 4-3 distansstudiedagar i veckan). I utbildningen ingår perioder ute i arbetslivet i samband med varje examensdel.

Studierna är flexibla: studerande kan delta i närstudier via nätet och den personliga utvecklingsplanen för kunnande (PUK), som vi gör upp tillsammans med alla studerande, kan förkorta studietiden avsevärt.

Utbildningen innehåller bl.a examensdelarna kundservice, fakturering, bokföring  och löneräkning. Undervisningen är kostnadsfri för den studerande, men kostnader kan uppkomma för studiematerial eller övrigt material.

Utbildningen är svenskspråkig, några studiehelheter är tvåspråkiga (svenska/finska).

Det är möjligt att studera på läroavtal. Kontakta läroavtalsbyrån vid Axxell, Anders Levin  tfn 044 739 7782 eller anders.levin@axxell.fi.

Målgrupp

Utbildningen lämpar sig för dig som saknar utbildning, vill uppdatera dina kunskaper eller byta bransch.

Studierna är heltidsstudier. Närmare information om stöd och förmåner under utbildningstid ger Folkpensionsanstalten, Koulutusrahasto, fackföreningar, TE-byrån och Koulutusneuvonta tfn. 0295 020 702 e-post: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi. Om du är arbetslös skall du kontakta te-byrån innan du ansöker till utbildningen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merkonom (flerform), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kostnader

Utbildningen är gratis, men kostnader för studiematerial och övriga avgifter kan tillkomma.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merkonom (flerform)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Merkonom (flerform) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Merkonom (flerform) täytä seuraavat tiedot: